У Кам’янському збереться обласний форум

17 вересня у Кам’янському відбудеться обласний молодіжний форум. На ньому волонтерів навчать боротися з емоційним вигорянням – цьому буде присвячено окремий блок. Зокрема, навчать практикам арттерапії.

Про це стало відомо під час брифінгу в обласній військовій адміністрації. Серед учасників «Волонтерської резиденції» – 30 молодих та активних людей. Це школярі, студенти та випускники. Вони з різних громад Дніпропетровщини та об’єднані єдиною метою. Допомога військовим, переселенцям та розгубленим у реаліях війни.

«Форум для обміну найкращими волонтерськими практиками. Він для посилення співробітництва. Учасників навчать запобігати емоційному вигоранню. Вони поширюватимуть цей досвід серед колег та однодумців», – розповіла голова правління Молодіжної ради при Дніпропетровській ОВ Катерина Боровик. Форум – частина проекту «Банк ідей 2.0: MOLO, дій!». Його організовано львівським об’єднанням «МолоДвіжЦентр» у співпраці з Молодіжною радою при Дніпропетровській ОВА та Центром молодіжних ініціатив.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *