Кам’янське – захисникам України (фото)

Сьогодні до Збройних сил України вирушила ще одна партія допомоги з Кам’янського.
На території міського парку відбулася невелика церемонія передачі партії. До неї увійшли суперсучасний дизель-генератор потужністю до 6 кіловат, а також електричний кабель та набір інструментів, необхідних у кожній військовій частині: лопати, пилки, сокири тощо. Все це для наших військових придбала міська організація «Бджола».

генератор 1

инструмент

У передачі допомоги взяли участь мер Кам’янського Андрій Білоусов, депутат міськради, голова обласної «Бджоли» Олександр Лукашов та заступник керівника громадської організації «Патріот 2015» Богдан Наполов. Допомогу прийняв військовослужбовець ЗСУ Володимир Байдуж.
– Дизель-генератор у військовому підрозділі – незамінна річ. Це не тільки освітлення, а й живлення радіостанцій, заряджання мобільних телефонів та багато іншого. А інструменти необхідні при створенні бліндажів та укріплень. Коли в нашій частині гостро постало питання і про генератор, і про інструменти, я звернувся до міської влади Кам’янського та партії «Бджола», і все необхідне було придбано. Тому я вдячний меру Андрію Білоусову та керівництву «Бджоли» за допомогу. Все це найближчим часом буде доставлено до військової частини та працюватиме на захист нашої з вами Батьківщини. Слава Україні! – зазначив Байдуж.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *