Попдіва Брітні Спірс потрапила у новий скандал

Відома американська співачка Брітні Спірс публічно образила фігуру виконавиці Крістіни Агілери.

Так, у своєму Instagram Брітні натякнула, що у її колеги за сценою далеко неідеальна статура. Попдіва опублікувала допис, де був напис: “Я виявила, що є один спосіб виглядати худою: тусуватися з товстими людьми”.

Брітні Спірс жорстко образила Крістіну Агілеру через її фігуру

Під цитатою артистка пояснила, що якби виступала на одній сцені зі співачкою Крісіною Агілерою, то на її тлі вона була б стрункою.

“Якби у мене були такі ж танцівники, як у Крістіни Агілери, я б мала неймовірно маленький вигляд на сцені”, – пожартувала Брітні.

У коментарях під дописом користувачі були неприємно здивовані. Вони зазначили, що й сама Брітні має неідеальну фігуру.

Після того, як Спірс отримала шквал критики, то вона спробувала виправдатися за свої слова. Зірка пояснила, що нікого не хотіла образити.

“Я в жодному разі не критикувала прекрасне тіло Крістіни, воно таке, яке воно є! Я була один раз на її виступі і помітила відмінність людей на сцені! Вона красива сильна жінка. Дякую, Крістіно, за те, що надихнула мене. Те, що я опублікувала, є проекцією невпевненості, з якою я весь час маю справу через те, як до мене ставилися мої батьки та засоби масової інформації… Я ніколи б навмисно нікого не ганьбила, тому що я знаю, що це таке”, – пояснила Брітні.

Сама ж Крістіна не коментувала висловлювання попдіви. Виконавиця лише відписалася від Брітні в Instagram.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *