Потап повернувся в Україну та розповів про свою хворобу

Останнім часом зворотний потік людей у бік України дедалі більше посилюється, незважаючи на те, що збройна агресія РФ триває. Так, нещодавно про своє прибуття додому повідомили Оля Полякова, Настя Каменських, Діма Монатик та інші.

Рішення повернутися в Україну ухвалив і співпродюсер компанії MOЗGI Entertainment Потап. Початок війни застав артиста в Іспанії, де він із дружиною, співачкою Настею Каменських, перебував на відпочинку.

Після приїзду додому він дав невелике інтерв’ю під час ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Потап розповів, що весь цей час, доки його не було в Україні, він працював на благо країни.

«Працювали багато, зробили дуже багато. Настя вже розповідала, що ми, як родина волонтерів, зібрали 75 мільйонів гривень. Тепер можу впевнено сказати, що ми виходимо у суму в 100 мільйонів гривень», – зазначив артист.

Він також поділився подробицями своєї хвороби.

«Було через нерви. У мене був COVID, потім отит, а після цього синдром Рамзі Ханта, який мав Джастін Бібер, він навіть зараз зупинив через це тур. Це параліч обличчя, нервів. Така важка штука. Але я дивився на хлопців, які воюють і зрозумів, що – якийсь параліч… Про що говорити », – сказав Потап.

Крім того, Потап прокоментував повернення «Голосу країни-12» в ефір:

«Я вважаю, що це є актуальним. Тому що, по-перше, ми подивимося на себе, якими ми були до війни. Тому що війна змінила всіх та важливо подивитися на себе до війни. Зрозуміти у цьому часі які ми є та зрозуміти, якими будемо і яку країну ми будуватимемо – ось для цього «Голос» потрібен», – резюмував артист.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *