Про небезпечне м’ясо розповіли у Головному управлінні Держпродспоживслужби Івано-Франківської області.
Небезпечні речовини знайшли у харчових продуктах, які експортували з України за потужностями філій “Переробний комплекс” ТОВ “Вінницька птахофабрика” та ТОВ “Птахокомплекс Дніпровський”.
Фахівці попереджають підприємців про необхідність вилучення такої курятини з виробництва чи обігу.
Споживачів просять у разі виявлення цих продуктів повідомити про це Держпродспоживслужбу.
Головна небезпека зараження сальмонелою полягає в тому, що бактерія здатна вражати життєво важливі органи та призводити до серйозних ускладнень. Сальмонельоз може викликати такі тяжкі захворювання, як менінгіт, остеомієліт, сальмонельозна пневмонія та інші.
Для сальмонели зазвичай характерні різке підвищення температури, біль у ділянці живота, діарея, нудота та іноді блювання. Симптоми хвороби з’являються через 6-72 години (зазвичай через 12-36 годин) після поглинання Salmonella і хвороба триває від 2 до 7 днів.
Нікарбазин, виявлений у птиці, зазвичай використовують для лікування коксидіозу курчат і курей.
На спортивних змаганнях побував мер Андрій Білоусов. "У спортивному комплексі «Прометей» стартував новий сезон «Пліч-о-пліч:…
Поліцейські Дніпра скерувати до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив замах на вбивство власної…
Понад чотирьох годин нічних пошуків завершилися позитивно і поліцейські Нікопольщини розшукали заблукалу 82-річну жінку. 21…
Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…
Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…
У Кривому Розі правоохоронці ліквідували нарколабораторію з вирощування конопель. Там вилучили майже 3 тис рослин…