Про небезпечне м’ясо розповіли у Головному управлінні Держпродспоживслужби Івано-Франківської області.
Небезпечні речовини знайшли у харчових продуктах, які експортували з України за потужностями філій “Переробний комплекс” ТОВ “Вінницька птахофабрика” та ТОВ “Птахокомплекс Дніпровський”.
Фахівці попереджають підприємців про необхідність вилучення такої курятини з виробництва чи обігу.
Споживачів просять у разі виявлення цих продуктів повідомити про це Держпродспоживслужбу.
Головна небезпека зараження сальмонелою полягає в тому, що бактерія здатна вражати життєво важливі органи та призводити до серйозних ускладнень. Сальмонельоз може викликати такі тяжкі захворювання, як менінгіт, остеомієліт, сальмонельозна пневмонія та інші.
Для сальмонели зазвичай характерні різке підвищення температури, біль у ділянці живота, діарея, нудота та іноді блювання. Симптоми хвороби з’являються через 6-72 години (зазвичай через 12-36 годин) після поглинання Salmonella і хвороба триває від 2 до 7 днів.
Нікарбазин, виявлений у птиці, зазвичай використовують для лікування коксидіозу курчат і курей.
Ввечері, 20 травня, на трасі Дніпро-Павлоград сталася серйозна аварія. Про це передає "Відомо" з посиланням на "Дніпро…
Не всі кулінари наважуються ліпити домашні вареники та біляші. Навіть найкраще тісто на пиріжки потрібно залишати на…
Як правильно переходити дорогу, навіщо носити світловідбивачі елементи та які правила має знати кожен юний…
Вдень 21 травня зявилося повідомлення, що в Кам'янському, у селищі Романково, виникла пожежа. Місцеві зафіксували…
В Іспанії застрелили екс-радника Януковича Андрія Портнова, який був у розшуку за держзраду, — повідомляє…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Провели чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До…