Про небезпечне м’ясо розповіли у Головному управлінні Держпродспоживслужби Івано-Франківської області.
Небезпечні речовини знайшли у харчових продуктах, які експортували з України за потужностями філій “Переробний комплекс” ТОВ “Вінницька птахофабрика” та ТОВ “Птахокомплекс Дніпровський”.
Фахівці попереджають підприємців про необхідність вилучення такої курятини з виробництва чи обігу.
Споживачів просять у разі виявлення цих продуктів повідомити про це Держпродспоживслужбу.
Головна небезпека зараження сальмонелою полягає в тому, що бактерія здатна вражати життєво важливі органи та призводити до серйозних ускладнень. Сальмонельоз може викликати такі тяжкі захворювання, як менінгіт, остеомієліт, сальмонельозна пневмонія та інші.
Для сальмонели зазвичай характерні різке підвищення температури, біль у ділянці живота, діарея, нудота та іноді блювання. Симптоми хвороби з’являються через 6-72 години (зазвичай через 12-36 годин) після поглинання Salmonella і хвороба триває від 2 до 7 днів.
Нікарбазин, виявлений у птиці, зазвичай використовують для лікування коксидіозу курчат і курей.
З 3 по 5 травня у Сан-Маріно пройшов чемпіонат Європи з козацького двобою. У змаганнях…
Криворізькі правоохоронці розшукують 74-річну Людмилу Ратушняк. 3 травня жінка пішла з дому та до теперішнього…
Про це повідомили у КП "Транспорт". "До уваги кам’янчан! Завтра, 7 травня, з 11.00 до…
Громади Дніпропетровщини постійно потерпають від обстрілів росіян. Ворожі снаряди не тільки руйнують інфраструктуру, але й…
На святковий стіл, звичайно, дешевше подавати курку. Це не тільки швидше та дешевше, ніж червоне…
Про це повідомили у Єдиній диспетчерській службі. "АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: У зв'язку з…