До уваги кам’янчан: 10 найкращих ідей для патріотичних подарунків

Вибір подарунка для близької людини, колеги чи знайомої, як правило, завжди є серйозною проблемою. Особливо коли дарувальник обмежений у коштах, але хоче, щоб подарунок був оригінальним і сподобався тому, кому він призначений. Після російського вторгнення в Україну навіть подарунки зараз люди намагаються дарувати з патріотичним відтінком, висловлюючи в такий спосіб свою громадянську позицію. Ми в редакції вирішили скласти список 10 найцікавіших та найпрактичніших патріотичних подарунків, актуальних зараз.

игра

игра 1

1. НАСТІЛЬНІ ГРИ. Навіть у століття комп’ютерних іграшок і різноманітних гаджетів, настільні ігри, як і раніше, користуються популярністю у досить великої кількості людей різного віку. Збиратися компанією за веселішою інтелектуальною грою стало модним трендом у молоді. Є навіть клуби любителів настільних ігор, спеціалізовані магазини барів та кафе, у яких подібні ігри є своєрідною фішкою. Останнім часом з’явилося чимало найрізноманітніших настільних ігор, умови яких так чи інакше пов’язані з Україною, з її історією, поточною війною з Росією. Скоротавши вечірку з друзями за такою грою, ви точно підніміть собі настрій. За те, щоб вибрати настільну гру як подарунок є ще один жирний плюс – можна вибрати гру як для дітей, молоді та людей старшого віку.

серьги
2.ЮВЕЛІРНІ ПРИКРАСИ. Ювелірні прикраси завжди бажаний та при цьому солідний подарунок. Ювелірні магазини зараз пропонують широкий вибір різноманітних прикрас на патріотичну тематику у досить широкому ціновому діапазоні. Якщо гроші для вас не проблема, ви можете, наприклад, подарувати чоловікові золотий затискач для краватки з гербом України, а жінці витончений кулон у вигляді тризуба чи сережки у кольорах українського прапора. Якщо на золоті та срібні прикраси у вас не вистачає грошей, можна вибрати витончений та недорогий браслет із бісеру жовто-блакитного кольору та такі ж сережки.

водка б

водка

3.ГОРІЛКА. Народна мудрість свідчить, що гість прийшов у гості зі своєю пляшкою – завжди бажаний гість. А якщо він приніс не просто горілку, у горілку «Джавелін», «Байрактар» чи «Незламна», то такий гість вважатиметься дорогим подвійно. А поданий коньяк «Кримський» може говорити про те, що ви повністю впевнені в тому, що «Крим – це Україна».

магниты
4.МАГНІТИ НА ХОЛОДИЛЬНИК. Універсальний недорогий подарунок. Сувенір із змістом. Зараз магнітів на холодильник із патріотичним сюжетом величезна кількість. Ціни цілком демократичні – від 15 гривень за штуку. Як сувенір – ідеальний варіант.

картины
5. КАРТИНИ  ЗА НОМЕРАМИ. Малювати картини за номерами починали жінки, але зараз навіть деякі чоловіки підсіли на це захоплення. Ті, хто зафарбовують номери відповідним кольором фарби, стверджують, що це заняття допомагає розслабитись, відпочити від повсякденних тривог, очистити думки та відчути себе справжнім художником. Так що, якщо ви вирішили піднести комусь як подарунок картину за номерами, сміливо заявляйте про ці переваги даного подарунка. Сюжет картини вибирайте на власний розсуд. А вибір таких сюжетів гранично великий: від котиків у формі ЗСУ до російського корабля, що йде на… дно.

чехол

чехол 1

6. ЧОХОЛ НА ТЕЛЕФОН. Мобільні телефони, смартфони та айфони зараз є у всіх. А в деяких їх навіть кілька. Тож чохол для телефону завжди буде актуальним подарунком. Головне виберіть оригінальний малюнок та правильний розмір

подушка

подушка 1

7.ПОДУШКА. Подушка з патріотичним принтом цілком практичний і оригінальний подарунок. Крім того, він може нести і якийсь прихований інтимний зміст, якщо ви плануєте, що теж зможете полежати на цій подушці поруч із тим, кому її даруєте.

носки
8.ОДЯГ. Одяг, прикрашений патріотичними малюнками, зараз без проблем можна купити і в магазинах, і на ринку. Футболки, кепки, худі прикрашають картою України, її гербом та прапором, малюнками байрактару та написами від «Доброго вечора, ми з України!» до маршруту, за яким слід йти російському кораблю. Але автору особливо сподобалися теплі в’язані шкарпетки, прикрашені фігуркою задерикуватого козака та національним орнаментом. Напередодні суворої зими цей подарунок набуває великого практичного значення. Щоправда й коштують такі шкарпетки аж ніяк не дешево – близько 300 гривень за пару.

пакет

рюкзак

рюкзак 1

9. СУМКИ, РЮКЗАКИ. Практичність цих речей завжди робить їх бажаним подарунком. Зрозуміло, за солідністю такий подарунок не може сперечатися з ювелірною прикрасою, а оригінальністю – з настільною грою. Але якщо ви просто хочете зробити приємне людині, то можете подарувати йому сумку, яку ви купите в АТБ разом із продуктами на вечерю. Якщо хочете, щоб ваш подарунок виглядав солідніше, посмажіть екомсумку з патріотичним малюнком за 200-300 гривень або рюкзак у національних кольорах з державною символікою (ціни від 500 гривень).

торт
10. Торт. Ну і як же без солодкого? Торт на замовлення, виготовлений кондитером із використанням кремів або глазурі жовтого та блакитного кольорів, а також прикрашений шоколадним тризубом, буде оригінальним подарунком імениннику. Тільки не забувайте, що замовляти такий торт треба заздалегідь. На виготовлення може піти від 2 до 5 днів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *