В Ізюмі виявлено тіло бійця з Дніпропетровщини

Рука з синьо-жовтими браслетами з масового поховання в лісі під Ізюмом — фрагмент військового тіла з Нікополя, 36-річного бійця 93-ї бригади «Холодний Яр» Сергія Сови.

Про це повідомляє Обласний інформаційний штаб Дніпропетровщини у Facebook.

Мешканка Нікополя Оксана Сова впізнала свого чоловіка щодо татуювання на тілі. Жінка розповіла «Фактам», що Сергій був серед мешканців Нікополя відомим професійним кінологом та допомагав дресирувати собак військовослужбовцям.

З 2014 року чоловік був мобілізований до 93-ї бригади, захищав Піски, доставляв боєприпаси до Донецького аеропорту. Напередодні повномасштабного вторгнення Сергій поїхав на навчання до Десни, де мав отримати кваліфікацію бойового медика, але 24 лютого його з побратимами відправили захищати рубежі Харківської області.

У квітні Сергій перебував на Ізюмському напрямі, повідомила Оксана.

«Наша остання розмова була вранці 19 квітня. Він мені сказав, що за три-чотири дні до цього їх накривала авіація рашистів, артилерія та танки йшли на них. Опір з нашого боку був меншим, тому що нам не вистачало зброї, щоб гідно відповідати. Сергій казав, що першими гинули мобілізовані, бо менше досвіду. На 19 квітня було шість «двохсотих» із роти. І чоловік казав, що є наказ стояти до кінця, тож це робитиме. Але як їх вистачить, невідомо. Після цього зв’язок обірвався…», – повідомила жінка.

У Сергія залишилися двоє дітей – 14-річний Марат та 9-річна Еліна.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *