Кіану Рівз повернеться до ролі Джона Костянтина

Перебивши всіх кілерів на світі Джон Вік готовий переключитися на нечисть. Гарна новина для тих, хто не втрачав надії побачити продовження фільму «Костянтин: Володар темряви» («Constantine»): Кіану Рівз повернеться до ролі цинічного окультиста у фільмі від «Warner Bros».

Про це повідомляє Cinematico, інформує UAINFO.org.

Режисером сиквела буде Френсіс Лоренс, який зняв першу частину, сценарій напише Аківа Ґолдсман («Ігри розуму» і серіали зі всесвіту «Зоряний шлях»), який до того ж спродюсує стрічку разом із Дж. Дж. Абрамсом. Останній мав бути продюсером багатосерійного перезапуску «Костянтина» від «HBO Max», але проєкт скасували.

“Рішення зняти повнометражний фільм замість телесеріалу вписується в нову концепцію розвитку «Warner Bros. Discovery», згідно з якою перевага надаватиметься масштабним блокбастерам, а не контенту для потокового сервісу «HBO Max», який має злитися з «Discovery+» і, судячи з усього, припинити виробляти оригінальні фільми й серіали (не треба плутати проєкти «HBO Max» і просто «HBO», водночас не забуваймо, що вони продовжують співпрацю з росією)”, – пише Cinematico.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *