У Кам`янському застрелили чоловіка

У Кам`янському за вбивство місцевого жителя поліцейські затримали 40-річного чоловіка.
Про це повідомляє пресслужба Нацполіції області.
Підозрюваний вистрілив у спину потерпілому та втік з місця злочину.
18 вересня о 20-й годині до поліції надійшло повідомлення про те, що біля залізничної колії виявлено загиблого чоловіка. Під час огляду місця події експерти на тілі чоловіка виявили вогнепальне поранення в області спини. Також поліцейськими забезпечно збір повної слідової інформації та обстеження місця події та прилеглої території, де в кущах правоохоронці виявили ймовірне знаряддя злочину – мисливську гладкоствольну рушницю. Під час проведення оперативних заходів поліцейські встановили особу загиблого чоловіка – це 59-річний місцевий житель та затримали підозрюваного. Ним виявися 40-річний місцевий житель.
За попередньою інформацією підозрюваний знаходився в районі платформи 7 км. Де він побачив, як із-за гаражів вийшло двоє незнайомих чоловіків та пішли в його сторону. Він застосував рушницю, яка знаходилась при ньому, в результаті чого поцілив в одного із чоловіків. Після скоєного, злякавшись відповідальності втік з місця події, знаряддя злочину викинув по дорозі в кущі.
Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *