Надзвичайні події, що сталися у Кам’янському минулого тижня

За минулий тиждень пожежно-рятувальні підрозділи Кам’янського району здійснили  25 оперативно-рятувальних виїзди, з них: 10 разів на пожежі, 10 разів на допомогу населенню та екстреним службам, на ідентифікацію ВНП 2 рази, по одному разу на підгоряння їжі, інформація не підтвердилась та ДТП. Загалом за минулий тиждень загинуло 2 особи, 1 особа врятована.

Серед основних надзвичайних ситуацій, які трапились на території міста Кам’янське.

15 вересня близько одинадцятої години дня надійшло повідомлення про пожежу в двохповерховій покинутій будівлі по вулиці Лісопильна. На місце події негайно було направлено чергові караули 7 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю на місце події першого відділення було встановлено, що в середині безгосподарчої будівлі горіло сміття та дах будівлі на площі 50м2. За допомогою подачі двох стволів “Protek” о 12 год. 05 хв. дана пожежа була ліквідована. В результаті неї вогнем знищено сміття та пошкоджено дах будівлі на площі 50 м². Загалом було залучено 2 одиниці техніки та 14 чол. о/с. Причину пожежі встановлюються слідчі національної поліції.

18 вересня о шостій годині вечора надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вулиці Медичній. На місце події було направлено чергові відділення 7 та 8 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю першого підрозділу та після проведення розвідки було встановлено, що в середині однієї з квартир на кухні горіло підвіконня та пластикові вазони для квітів на площі 0,5 м2. Дана пожежа була ліквідована до прибуття пожежно-рятувального підрозділу власником квартири за допомогою підручних засобів. Загалом було залучено 3 одиниці техніки та 14 чол. о/с. Причину пожежі встановлюються слідчі національної поліції. Загиблих та травмованих не було.

Також 18 вересня близько о восьмій вечора надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території у дворі будинку по вулиці Михайла Грушевського. На місце події було направлено черговий караул 7 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю було встановлено, що горить сміття на відкритій території на площі 4 м2. За допомогою 1 ствола “Protek” від АЦ без встановлення на ПГ о 20 год. 22 хв. дана пожежа була ліквідована. Причину пожежі встановлюють слідчі поліції.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *