Волонтери Кам’янського побували у Харкові

Про це повідомили у ГО “Фонд розвитку Кам’янського”.

“Наші волонтери відвідали Харків. Місто-герой щодня потерпає від обстрілів окупантів. Але тримається, живе і навіть не збирається занепадати попри всі звірства ворога.
Передали для військових маскувальні сітки, які плете кам’янська «Жіноча сотня». Також привезли 15 ящиків та кілька мішків вологих серветок та інших паперових гігієнічних виробів.

«Системно підтримуємо наших захисників, які беруть участь в бойових діях на Донеччині, Луганщині, Харківщині та Херсонщині. Операція, яку здійснили наші Збройні сили в Харківській області, увійде до підручників військової історії. Але війна триває, тому намагаємось своєчасно доправляти необхідне. Вдячний за підтримку та співпрацю міському голові Кам’янського Андрію Білоусову, очільнику Дніпропетровської організації партії «Бджола» Олександру Лукашову та всім небайдужим, хто підтримує діяльність нашого форнду», – підкреслив президент «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» Олександр Іванов.

Цього разу волонтери працювали також як волонтерська пошта – сприяли доставці військовим автівки, яку пожертвував волонтер з Києва.
Наближаємо перемогу разом!”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *