Про це в інтерв’ю журналу “Наше птахівництво” розповів директор фермерського господарства “Пан Індик-1” Сергій Семенов.
За словами експерта, індичатина ніколи не була соціальним продуктом.
“А враховуючи те, що більша частина населення, яке належить до середнього класу, тобто наші основні споживачі, виїхали за кордон, ситуація на внутрішньому ринку зараз не найкраща”, – повідомив Семенов.
Наголошується, що зараз на ринку немає дефіциту цього м’яса, просто не всім воно по кишені.
“Але тому, що в Україні не вистачає індичатини, тому що в перші місяці війни не всі виробники цього виду м’яса працювали, ми вміщуємось у таке наповнення ринку та йдемо в ногу з часом”, – резюмував експерт.
Зазначимо, що зараз в українських магазинах вартість філе індичати стартує від 200 гривень за кілограм. За тушку цього птаха просять від 164 гривень за кілограм.
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 24.10.2025 по 31.10.2025 було…
З 8 листопада вартість проїзду у дніпровських маршрутках подорожчає до 20 гривень. Це торкнеться більшості…
Фігурант пропонував військовозобов’язаним фальсифіковані документи про інвалідність, з якими військовозобов’язані визнавалися непридатними до служби в…
У Кривому Розі 13-річний підліток опинився в лікарні з хімічними опіками очей після небезпечного експерименту…
Команда ДЮФШ “Надія” 2014 року народження під керівництвом тренера Миколи Голіка протягом двох місяців успішно…
6,9 млн грн збитків через незаконну порубку лісу в ландшафтному заказнику – на Дніпропетровщині судитимуть…