Про це в інтерв’ю журналу “Наше птахівництво” розповів директор фермерського господарства “Пан Індик-1” Сергій Семенов.
За словами експерта, індичатина ніколи не була соціальним продуктом.
“А враховуючи те, що більша частина населення, яке належить до середнього класу, тобто наші основні споживачі, виїхали за кордон, ситуація на внутрішньому ринку зараз не найкраща”, – повідомив Семенов.
Наголошується, що зараз на ринку немає дефіциту цього м’яса, просто не всім воно по кишені.
“Але тому, що в Україні не вистачає індичатини, тому що в перші місяці війни не всі виробники цього виду м’яса працювали, ми вміщуємось у таке наповнення ринку та йдемо в ногу з часом”, – резюмував експерт.
Зазначимо, що зараз в українських магазинах вартість філе індичати стартує від 200 гривень за кілограм. За тушку цього птаха просять від 164 гривень за кілограм.
До складу організованої злочинної групи увійшли депутат Дніпровської міськради, директор комунального підприємства та його заступник,…
В Україну було завезено авокадо із показниками, що зашкалюють, за вмістом кадмію. Дніпро, як одне…
Кам’янське стало майданчиком для проведення обласного молодіжного форуму в межах проєкту «Молодіжна рада в кожну…
8 квітня міський голова Андрій Білоусов провів черговий особистий прийом громадян. "Мешканці зверталися з різних…
Крок за кроком КП "Добробут" виконує планові роботи у житлових будинках міста. Проспект Героїв АТО,…
Завод «Каметсталь» гірничо-металургійної групи «Метінвест», провів капітальний ремонт з модернізацією печі вогневого підігріву вбирного масла…