Активні пенсіонери Кам’янського

Два роки поспіль у міській бібліотеці в рамках проекту «Крок назустріч» збиралися пенсіонери Кам’янського, які прагнули спілкування та цікавого проведення часу. Всіх цих людей об’єднує загальна сумна сторінка в їхній історії життя – вони були інтерновані до Німеччини під час Другої світової війни. Сьогодні, 22 вересня, вони зібралися знову, щоб підбити підсумки своєї діяльності, та презентувати виставку своїх виробів.

Керівник проекту Вікторія Петеримова розповіла, що на початку учасників проекту було зовсім небагато, а за два роки зібралося понад 30 людей.

– Ми працювали для того, щоб зробити вам крок назустріч, – сказала Петерімова. – За два роки ми познайомилися один з одним, провели багато цікавих заходів, майстер-класів, екскурсій, зустрічей у парку…

Проект підтримував німецький фонд пам’яті «Відповідальність та майбутнє» за програмою «Ми поряд».

На зустрічі були представлені роботи активних пенсіонерів: в’язані серветки, воскові свічки, картини та різноманітні вироби.

1

Також на заході нагородили подяками та подарунками партнерів проекту, які допомагали пенсіонерам у проведенні заходів.

Літні кам’янчани наголосили, що такі зустрічі їм вкрай необхідні, адже тут вони знайшли однодумців та цікаво проводили час. Тому вони сподіваються, що надалі проект відновить свою діяльність.

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *