Гороскоп на 23 вересня 2022 року

Овен

Ви хочете розсунути межі, до яких звикли, і ризикуєте зробити це недоречним, надмірним або зарозумілим чином. Навколишні схильні до недбалості, особливо в другій половині дня. Думки і почуття змішуються. У розмові ви більш суб’єктивні і дозволяєте емоціям впливати на себе більше, ніж зазвичай. Завтра вдень ви довіряєте людям більше, ніж зазвичай, і можете бути досить щедрі. На хвилі ентузіазму ви легко можете переоцінити як себе, так і інших. Цей день буде дуже несприятливий для особистих проєктів. Об’єднайтеся, щоб виконати свої справи або залишити їх осторонь сьогодні. Ви абсолютно не зосереджені. Керуйте своїми фінансами з більшою суворістю, інформує Ukr.Media.

Телець

Цього ранку ви можете бути досить похмурими. Можливо, вам потрібно щось зробити, чого вам робити не хочеться? Або примхи інших людей заважають вам спокійно жити? Спробуйте вимкнути почуття! Якщо ви очікуєте, що інші подбають про ваше благополуччя, то можете бути розчаровані. Переконайтеся, що у вас все добре! Іншим людям буде комфортно разом з вами. Вмійте враховувати можливості, які пропонує вам життя. Прекрасні можливості для побачень чекають самотніх Тельців, але це може бути не ідеальний час для пошуку постійних відносин.

Близнюки

Ваші почуття ненадовго губляться, коли хтось заподіює вам емоційні переживання або вам нагадують про неприємні сторони життя. Ви можете легко поранити почуття оточуючих, особливо в другій половині дня. Романтичний настрій завтра робить вас чутливими. Вам легко загубитися в емоціях і ви хочете почуватися комфортно зі своїм партнером. Знайдіть час, щоб помріяти для двох або насолодитися спільним відпочинком. Вам належить розібратися в досить складній фінансовій ситуації. Не квапте події. Планетарна атмосфера пробудить в вас професійні амбіції і допоможе докласти необхідних зусиль для досягнення успіху.

Рак

Подбайте про своє благополуччя з самого ранку і не вимагайте від себе забагато чого! Легко розсердитися, коли хтось чогось очікує від вас. Вашим близьким буде складно доставити вам задоволення. Чим ближче ви до когось важливого для вас, тим емоційніше реагуєте. Ніякі перешкоди не зможуть вас зупинити. Однак не сп’яняйтеся своїми успіхами. Ваші зусилля скоро принесуть плоди. Було б прикро кинути все, коли ви знаходитесь так близько до мети. Ви почуватиметеся набагато вільніше в романтичних стосунках. Ваше життя як пари зміниться. Самотніх Раків обставини приведуть до соціальних відкриттів і нових пригод.

Лев

Ви добре робите те, в чому впевнені. Хоча завтра ви можете досягти величезних успіхів, ви не можете розраховувати виключно на свою удачу. Тільки те, що побудовано на твердому ґрунті, може приносити плоди. Ваші відносини значно поліпшуються. Уявіть собі вітрильник, що м’яко погойдується на хвилях. Потім сильний порив вітру натягує вітрила і призводить корабель в рух. Корабель — символ існуючого або нового партнерства. Ви можете не погодитися з колегою з приводу засобів досягнення ваших цілей. Однак в досягненні найкращих результатів допоможе компроміс.

Діва

Джерело сил і енергії, яке досі давало вам величезну силу, схоже, вичерпується. Це може бути внутрішній стан або конкретна ситуація. Завдання полягає в наступному: подбайте про власне благополуччя, візьміть на себе відповідальність за свої дії, визнайте і прийміть свої межі! Відносини з вашими співробітниками або колегами дають вам їжу для роздумів. Ви зможете усунути напруженість, яка була викликана помилкою або непорозумінням. Ваші трудові відносини будуть на порядку денному. Потрібно залишатися відкритими і люб’язними, навіть якщо ви виявите, що справи йдуть недостатньо швидко.

Терези

Вдень ви хочете більшого, ніж заслуговуєте або можете. Настрій змушує зарозуміло реагувати або завищувати очікування. Покажіть свої здібності у формі щедрості і терпимості стосовно інших! Ваш внутрішній голос завтра скаже вам, що необхідно трохи різноманітності. Дозвольте собі зробити перерву в звичайному розпорядку дня! Безпека і людське тепло — це те, що вам необхідне в такі моменти! Ви більше не будете схильні надавати занадто велике значення тому, що не так між вами і вашою другою половинкою. Самотні Терези, можливо, ваші бажання нарешті здійсняться.

Скорпіон

Не тільки ваші почуття, але і почуття оточуючих знаходяться в сум’ятті. Постарайтеся бути більш стриманими один з одним, щоб без потреби не розбити хороші відносини одним тільки зайвим словом або грубою поведінкою. Якщо ви сяєте, то ваші близькі світяться у відповідь. Це однаково добре для зустрічей на роботі, з друзями або романтичного вечора на двох. У цей день ви можете насолоджуватися життям в повній мірі. Не поспішайте братися за проєкти, які вимагають великої впевненості у власних силах і здібностях. У фінансовій сфері буде супроводжувати удача.

Стрілець

Ви трохи примхливі і не зовсім впевнені у тому, чого хочете? Можливо, вам не захочеться робити те, що ви мали намір зробити. Внутрішнє напруження змушує гнівно реагувати на найменші проблеми, особливо вранці. Дайте собі трохи відпочити. Завтра буде складно привести свій розум і почуття до спільного знаменника. Можливо, є деякі речі, які вам не підходять. Постарайтеся діяти так, щоб прислухатися і до свого розуму, і до своїх емоцій. Не бійтеся змін! Астральний клімат сприятливо вплине на сферу життя для двох і обіцяє вам період, повний радості, співучасті і ніжності.

Козоріг

Матеріальні блага часто обіцяють лише уявну безпеку. Тепер ви можете зрозуміти, що внутрішні установки пропонують більше підтримки, ніж зовнішні цінності. Можливо, ви виявите, скільки непотрібних речей ви носите з собою. Поміркуйте про те, що для вас дійсно важливо. Вам потрібен контакт з близькими, особливо в другій половині дня, і більше звичайного часу проводити з сім’єю або хорошими друзями. Рішучі і сміливі, ви можете працювати понаднормово, не відчуваючи ні найменшої фізичної втоми. Ви зможете присвятити себе роботі з можливістю заслуженого просування по кар’єрних сходах.

Водолій

Ви схильні бачити себе і навколишній світ в спотвореному світлі. Тому слід відкласти важливі рішення на потім. Відкладіть в сторону свої особисті бажання і цілі, і самовіддано робіть те, що належить в цей час! Допомога може багато в чому сприяти вашому задоволенню. Завтра легко зосередити увагу на своїх слабкостях. Не витрачайте даремно сили, намагаючись самовиправдовуватися! Як і всі, ви людина з недоліками. Якщо ви приймете це, деякі речі стануть простішими. Будьте обережні, щоб не вибрати небезпечний шлях у своїй кар’єрі. Сумнівна угода або занадто ризикований бізнес можуть поставити під загрозу ваше стабільне становище.

Риби

Вдень на вас особливо легко справити враження і ви відкриті для емоційних сфер. До вас повертається тепла привітність, яку ви випромінюєте і на інших людей. Скористайтеся чудовою можливістю, і ви знайдете більше дружніх людей і відкритих дверей, ніж в інші дні. Ви хочете дістатися до своєї мети швидко, але вам краще не поспішати, щоб уникнути помилок. Ви сподівалися, що ваші фінанси покращаться, але вам все одно доведеться почекати. Будьте обережні, нетерпіння може зіграти з вами злий жарт. Питання, яке виникло деякий час назад, знову виходить на перший план.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *