У Кам’янському – три ножові за вечір

22 вересня медикам Каменського довелося тричі надавати екстрену медичну допомогу п’яним чоловікам із ножовими пораненнями. Про це на своїй сторінці Facebook написала завідувачка Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса Биданцева.

“Для кого війна, окопи, захист батьківщини, а для когось продовжується веселе життя зі вживанням алкоголю. Вжив алкоголь і потягнуло на подвиги. Останнім часом почастішали ножові поранення після вживання алкоголю. За вчорашній вечір в Кам’янському було три випадки: до ЦОД обласного центр ЕМД та МК (генеральний директор Радій Шевченко) о 21:08 надійшов виклик про ножове поранення в спину чоловіку 22 років, в районі 165 км с. Карнаухівка, вийшов з електрички з ножем в спині. Д-з: Проникаюче поранення грудної клітки зліва. Фельдшера Бовт Вікторія і Бугай Карина – Південна підстанція.

О 22.10 з домашньої адреси надійшов виклик про ножове поранення живота. Чоловік 22 років наніс собі поранення ножем в живіт. Д-з: Проникаюче поранення животу. Лікар БІТ Дубницька Ольга і фельдшера Бочковий Ігор і Жук Світлана – Центральна підстанція.

І о 22:43 надійшов виклик про ножове поранення в ділянку серця чоловіку 39 років в районі Лівобережного масиву під час масової бійки. Д-з: Проникаюче поранення ділянки серця. Фельдшер Кійовська Юлія і сестра медична Гранатова Ірина – Лівобережна підстанція. Всі постраждалі були в стані алкогольного сп’яніння. Всім надана екстрена медична допомога і госпіталізовано до Кам’янської ЛШМД. Бригади відпрацювали професіонально, чітко і злагоджено. Дякуємо вам”, – йдеться у повідомленні Биданцевої.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *