Польща допомагає Кам’янському

Про це повідомляє лідер профспілки “Металургів Каметсталі”, волонтер Олег Нагорний.

«Отримали черговий цінний і тому дуже важливий вантаж з Польщі. Міжнародний партнер Світової Волонтерської Спілки – польська fundacja Stratpoints (президент фонду генерал Mirosław Różański) – на прохання одного з підрозділів Збройних Сил України надіслав у Кам’янське (Дніпропетровська область) чотири пари активних протишумних захисних навушників REALHUNTER ACTIVE PRO. Хто стикався з ситуацією, коли під час вибухів необхідне словесне спілкування, знає, наскільки корисні ці аксесуари. Окрім цього, в комплекті до навушників йдуть і тактичні окуляри. Хотілося б відзначити полковника у відставці Krzysztof Danielewicz, який взяв безпосередню участь у придбанні цих електронних засобів.
Також наші вояки, багато з яких ще вчора були звичайними мирними металургами, замовляють в окопи різні тактичні речі. І тут наші польські друзі спрацювали на всі 100 відсотків. В різні військові підрозділи ЗСУ нашим захисникам-металургам окрім навушників найближчим часом будуть відправлені:
– тактична військова форма (є і великі розміри) стандарту НАТО;
– каремати та спальники;
– термобілизна, футболки, устілки та шкарпетки;
– спеціальні вставки для колін та ліктів.
Слід відзначити, що з розвитком нашого волонтерського хабу, який базується на базі профспілки «Металургів» при великому металургійному підприємстві України, все частіше з’являються адресні замовлення українських воїнів з передової. Завдяки допомозі наших міжнародних партнерів, друзів з Польщі, полковників у відставці Marek Napierała і Wiesław Dziepak, вдається досить швидко виконувати ці замовлення, до речі дуже коштовні за витратами. Чи варто пояснювати, що ця співпраця в рамках забезпечення різноманітними цифровими аксесуарами підрозділів Збройних Сил України є безцінною. Вдалі дії наших воїнів на різних напрямках фронту, в тому числі на Харківському, Донецькому та Херсонському, доводять, що міжнародна братня допомога лише пришвидшують спільний успіх України та Польщі у боротьбі з російським загарбником.
Українські вояки дуже вдячні за допомогу і передають привітання колективу організації fundacja Stratpoints та всім небайдужим полякам, що долучилися до загальної справи. Віримо, що спільні об’єднавчі дії воїнів на фронті та волонтерів з тилу подарують всім нам таку необхідну ПЕРЕМОГУ», – пише Нагорний в соцмережах.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *