Надзвичайні події, що сталися у Кам’янському минулого тижня

За минулий тиждень пожежно-рятувальні підрозділи Кам’янського району здійснили  22 оперативно-рятувальних виїзди, з них: 8 разів на пожежі, з яких один раз в інший район виїзду; 7 разів на допомогу населенню та екстреним службам, 3 рази інформація про НС не підтвердилась, по одному разу на ідентифікацію ВНП, підгоряння їжі, хибне спрацювання АПС та ДТП. Загалом за минулий тиждень було врятовано 3 особи, 3 особи постраждали в результаті надзвичайних ситуацій, серед яких одна дитина та нажаль загинуло 3 особи.

Серед основних надзвичайних ситуацій, які трапились на території міста Кам’янське.

23 вересня близько шостої години вечора надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вулиці Богуна. На місце події негайно було направлено чергові караули 7 та 8 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю на місце події першого відділення було встановлено, що горить фронтон даху сараю від допоміжної споруди на площі 3 м2. За допомогою подачі одного ствола “Protek” о 18 год. 05 хв. дана пожежа була ліквідована. В результаті неї вогнем пошкоджено фронтон даху будівлі сараю на площі 3 м². Загалом було залучено 2 одиниці техніки та 14 чол. о/с. Причину пожежі встановлюються слідчі національної поліції.

Цього ж дня, 23 вересня, о 18 год. 25 хв. надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вулиці Миколи Лисенка. На місце події було направлено чергові відділення 7 та 8 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю першого підрозділу та після проведення розвідки було встановлено, що на сходовій клітині першого під’їзду на третьому поверсі, сталося коротке замикання в розподільчому щитку з подальшим горінням електропроводки на площі 0,5 м2. Дана пожежа була ліквідована до прибуття пожежно-рятувального підрозділу мешканцями будинку за допомогою підручних засобів. Загалом було залучено 3 одиниці техніки та 15 чол. о/с. Причину пожежі встановлюються слідчі національної поліції. Загиблих та травмованих не було.

Також 25 вересня близько о сьомій вечора надійшло повідомлення про пожежу на території садового товариства “Хімік-3”. На місце події було направлено черговий караул 7 та 8 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю було встановлено, що горить садовий будинок на площі 30 м2. За допомогою 2 стволів “Protek” від АЦ без встановлення на ПГ о 20 год. 20 хв. дана пожежа була ліквідована, в результаті якої було пошкоджено домашнє майно та конструкції садового будинку на площі 30 м2. Загалом було залучено 2 одиниці техніки та 13 чол. о/с. Причину пожежі встановлюють слідчі поліції. Загиблих та травмованих на події не було.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *