Так, за даними Мінфіну, середня ціна свинячої грудинки підвищилася з 144,89 грн/кг до 158,71 грн/кг, лопатка подорожчала з 139,79 грн/кг до 155,34 грн/кг. Ошийок додав у ціні зі 189,54 грн/кг до 213,35 грн/кг. Вартість ребер підвищилася з 144,90 грн/кг до 163,96 грн/кг, підчеревка з 141,92 грн/кг до 161,97 грн/кг, а шашлика із 152,93 грн/кг до 162,69 грн/кг .
Зазначимо, що виробництво свинини в Україні орієнтоване переважно на внутрішній ринок, тому ціни на цей вид м’яса за місяць суттєво зросли. Причина – вплив ринкових чинників та інфляції, як та інші продукти.
Нагадаємо, за прогнозами експертів, узимку на українців чекає дуже серйозний період зростання цін на продукти.
Як повідомляв УНІАН, раніше експерти зазначали, що через окупацію Півдня України можуть зрости ціни на імпортні овочі та фрукти: томати, огірки та різновиди кісточкових, які завозили з Туреччини, Польщі та Балканського півострова.
Напередодні Нового року кожен із нас підсвідомо сподівається на зміни на краще, особливо у фінансовому…
Минулого тижня у Гімназії №21 відбулося урочисте святкування 40-річного ювілею закладу — події, що об’єднала…
Наприкінці грудня зірки готують приємний поворот подій для окремих представників зодіакального кола. Астрологи прогнозують період…
У ніч проти понеділка, 22 грудня, у Дніпрі на вулиці 20-річчя Перемоги, що Самарському районі…
У неділю, 21 грудня, на базі кам’янської ДЮСШ №1 відбувся відкритий турнір міста зі стрільби…
З 22 по 28 грудня у Кам’янському пройдуть цікаві спортивні заходи, які зберуть юних спортсменів,…