Переселенців, які подавали онлайн-заяву та не отримали виплату, просять звернутися до соцзахисту

Подавали заяву на виплату через Дію до 30 квітня, але її не опрацювали. Такі переселенці з Дніпропетровщини все одно матимуть допомогу на проживання. Що потрібно для цього зробити, розповіли в обласній військовій адміністрації.

«Для отримання допомоги на проживання таким людям потрібно написати заяву. У ньому мають бути зазначені номер банківського рахунку та персональні дані одержувача. Обов’язково надати підтвердження, що подавали заяву через Дію. Це може бути скріншот», – зазначила начальниця відділу з ВПО департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВ Людмила Король.

Подати документ необхідно до органів соцзахисту. Зробити це потрібно до 1 жовтня.

«Розмір виплат не змінився: для людей з інвалідністю та дітей – 3 тис. грн., для інших – 2 тис.», – зазначила Людмила Король.

Загалом на Дніпропетровщині понад 220 тис. отримувачів уже нарахували допомогу на проживання. За останні шість місяців загальна сума виплат – майже 4 млрд. грн. За детальною інформацією можна звертатись до спеціалістів департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВА (068) 240 68 29.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *