Увага! Конкурс “Найкрасивіші під’їзди Кам’янського”

Ми якось поступово звикли до того, що більшість під’їздів у багатоквартирних будинках у Кам’янському мають обшарпаний вигляд, обклеєні приватними рекламними оголошеннями, помальовані написами похабного змісту або, у кращому разі, просто пофарбовані якоюсь однотонною фарбою.

Тому тим більше приємно, коли несподівано середи сірості та повсякденності раптом натикаєшся на під’їзд, який просто викликає в тебе захоплення своєю чистотою, охайністю та оригінальністю оформлення. Декілька подібних під’їздів, кожен з яких можна сміливо назвати маленьким витвором вуличного мистецтва, ми виявили у лівобережній частині міста.

Хочеться сказати велике дякую людям, які живуть у цих під’їздах, які своєю життєвою та громадянською позицією, своєю небайдужістю роблять наше місто та наше життя більш яскравим та позитивним.

Не сумніваємося, що у місті є ще чимало подібних під’їздів із оригінальним оформленням. Тому ми пропонуємо вам, дорогі читачі, надіслати нам фото цих під’їздів із зазначенням адреси.  Можливо, ви зможете вказати ім’я того, хто оформлював під’їзд та розповісти, чому виникла саме така ідея. Ми обов’язково опублікуємо ваші фото та розповіді на нашому сайті.
Фотографії можна надсилати електронною поштою на адресу [email protected]

Давайте разом ще раз доведемо, що кам’янчани можуть жити серед краси, мистецтва та затишку! Бажаємо успіхів!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *