На Дніпропетровщині ревнощі стали причиною вбивства

У Нікополі поліцейські затримали чоловіка за вбивство товариша. Під час сварки місцевий житель ножем завдав 49-річному другу удару у шию. Внаслідок травми потерпілий помер.

Злочин стався 26 вересня, близько 18:30, у приватному будинку у Нікополі. Як з’ясували оперативники, під час святкування між 61-річним господарем будинку та його товаришем виникла сварка через ревнощі. Під час сварки зловмисник схопив кухонний ніж і завдав гостю удару в шию, внаслідок якого чоловік помер.

Після скоєння злочину нападник втік з дому і почав ховатися у місті. Правоохоронці встановили всі обставини злочину та розшукали підозрюваного. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

27 вересня слідчим за погодженням з Нікопольською окружною прокуратурою чоловікові повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *