«Дніпроазот» позивається до ПриватБанку

Південний апеляційний господарський суд 27 вересня поставив на паузу розгляд апеляції “Дніпроазоту” на рішення Госпсуду про збереження зобов’язань компанії перед Приватбанком, повідомила прес-служба фінустанови у вівторок.

Про це пише “Інтерфакс-Україна”. Згідно з повідомленням, розгляд припинено через те, що наразі Велика палата Верховного суду розглядає справу в аналогічних правовідносинах, зокрема справу за позовом Нікопольського заводу феросплавів, розгляд якого призначено на 19 жовтня.

“ПриватБанк вважає, що таке призупинення не відповідає вимогам процесуального законодавства, оскільки апеляційний суд уже почав розгляд справи по суті, що виключає зупинку на цій підставі”, – йдеться у повідомленні.

Водночас фінустанова очікує на розгляд справи “Дніпроазота” найближчим часом, оскільки розгляд справи НЗФ призначено на найближчий час. Раніше ПриватБанк зазначав, що позов “Дніпроазота” до банку, як і десятки інших дуже схожих позовів, штучні та пред’явлені лише з однією метою – спробувати перешкодити розгляду позовів банку в суді штату Делавер та Міністерства юстиції США в Окружному суді США Південного округу Флориди, а також позов банку в Окружному суді м. Тель-Авіва (Ізраїль).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *