Гороскоп на 29 вересня 2022 року

Овен

Сьогодні зірки рекомендують утриматися від активного способу життя. Ранкові та денні години сприятимуть повній відчуженості від суєтного світу. Можна продовжити сон, побувати на природі, послухати музику, подивитися фільм.

Увечері ви несподівано відчуєте приплив ентузіазму та готовність до оригінальних вчинків. Однак вам не варто пускатися в ризиковані авантюри, особливо пізнім вечором.

Телець

Денні години підходять для неспішного проведення часу, довірчих розмов, проявів доброти та співчуття. Можливо, сьогодні ви виявите підвищену схильність до милосердя і здійсните несподіваний вчинок під впливом жалості.

Вам може бути корисним післяполудневий сон. Наприкінці дня зростає ймовірність незапланованих турбот, гострого занепокоєння чимось, емоційного перезбудження.

Близнюки

На сьогодні не варто призначати початок будь-якого цікавого активного заходу (походу, вечірки, спортивного чи інтелектуального змагання). Вдень усі спроби приступити до справи зупинятимуться на півдорозі, і ви навряд чи щось зможете з цим зробити.

Вечір подарує вам нову енергію та посилить потребу в контакті з друзями, але оригінальне починання швидко натрапить на несподівані перешкоди.

Рак

Перша половина дня обіцяє бути спокійною та безтурботною. У цей час ви можете вибрати будь-яке заняття, яке вам подобається, або взагалі нічого не робити. Вам принесе особливе задоволення зіткнення зі світом музики або витонченої духовності.

Вечір принесе різку зміну настрою та (або) обстановки. Стережіться сьогодні стресів, ризиків, конфліктів, нервозності, інакше ваш нічний сон буде вкрай тендітним.

Лев

Вдень на перше місце поставте відпочинок та спокій, а не активні дії. Не варто керуватися емоціями: будь-які переживання в цей час будуть неміцними та швидкоплинними.

Наприкінці дня ви відчуєте сили для нових звершень, але втілити плани в життя буде непросто. Швидкій реалізації ваших намірів сьогодні може перешкодити їх надмірна оригінальність, недостатня продуманість або надто пізня година.

Діва

Поки не настав вечір, вам буде важко визначитись із планами. Не варто сподіватися, що сьогодні партнер по шлюбу візьме ініціативу на себе: він може бути відсутнім, займатися власними проблемами або відчувати тимчасове нездужання.

Ближче до ночі не виключається збудливість та жага до пригод, можливий непередбачений поворот подій у любовних чи фінансових справах. Уникайте травмонебезпечних ситуацій.

Терези

Сьогодні початок та кінець дня різко відрізняються один від одного. Тиша ранкового годинника ввечері зміниться емоційною збудженістю або підвищеною зовнішньою активністю.

Конфлікт із домочадцями чи супутником життя здатний швидко перетворитися на бій без правил. Ваше самолюбство може бути уражене незалежною поведінкою партнера. Якщо ви не дасте своїй половині свободу, вона спробує відвоювати її силою.

Скорпіон

На початку дня гарний настрій та відповідна обстановка дозволять вам насолоджуватися відпочинком або з головою поринути у творчу діяльність. Романтичне побачення, мирне спілкування з дітьми, приємну прогулянку краще не затягувати до вечора.

Увечері різка зміна обставин позбавить вас спокою та впевненості. Сьогодні можливі технічні чи побутові аврали, не виключене погіршення самопочуття.

Стрілець

На початку дня вас можуть постійно супроводжувати розсіяність, сонливість, сентиментальність, нестача енергії. Атмосфера вечора оновить запас ваших сил, дасть натхнення для гри, суперництва та подолання перешкод.

Сьогодні можливе кардинальне перетворення романтичних стосунків. Не виключена поява чергового захоплення чи народження нестандартної ідеї з яскраво вираженим креативним відтінком.

Козоріг

Ранкові і денні години схильні до довірчих бесід і безцільних прогулянок. Вони також сприятливі для спокійного спілкування із близькими родичами. Якщо ви віддаєте перевагу самоті, можете послухати музику, подивитися хороший фільм, поблукати інтернет-сайтами.

Вечір обіцяє різку зміну обстановки у будинку. Сьогодні можливі скандали та сварки з близькими, зміни у сімейних планах, проблеми з електрикою.

Водолій

Перша половина доби може стати для вас періодом вимушеного неробства. Використовуйте цей час для відпочинку, перемикання уваги, вільних, не регламентованих занять.

Вечірні події, навпаки, змусять вас сконцентруватися на цікавому проекті, новій ідеї, нестандартній пропозиції. Але повноцінна реалізація задуманого може сьогодні виявитися неможливою через низку непростих зовнішніх обставин.

Риби

Якщо ваша головна мета — фізичний і психологічний комфорт, активніше використовуйте ранкові і денні години. У цей час вашим найкращим помічником буде власна природна інтуїція.

Однак внутрішнє чуття може підвести вас у вечірні години. Сьогодні зірки радять вам утриматися від необдуманих вчинків (наприклад, від незапланованих придбань, грубого розриву з друзями чи партнером).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *