Х’ю Джекман повертається в ролі Росомахи у “Дедпулі 3”

Востаннє актор Х’ю Джекман з’являвся у ролі Людини Ікс у «Логані», що вважалося його останньою появою в ролі кігтистого героя. Тепер Росомаха з’явиться у MCU.

Відповідну інформацію надали на порталі «gamesradar»

Рейнольдс сам зробив цю заяву у відео в Твіттері, в якій він дражнив першу появу антигероя в MCU, але сказав, що у нього немає ідей для історії. А потім Рейнольдс запитує, чи Джекман повторить свою роль Росомахи в сіквелі, коли Джекман відходить на другий план. “Так, звичайно, чому б і ні”, – каже австралієць.

 

Райан Рейнольдс

Райан Рейнольдс

Кліп закінчується тим, що пазурі Росомахи прорізають римську цифру «III» через логотип Дедпула, а дата виходу призначена на 6 вересня 2024 року. Справедливо сказати, що цей фільм буде великим.

«Дедпул 3» підозріло був відсутній як на D23, так і на Comic-Con у Сан-Дієго на початку цього року, що робить це ще дивовижнішим. Деякий час проект дражнили босом Marvel Кевіном Файгі, який каже, що він хоче «підняти Дедпула так, як ми змогли це зробити в «Громадянській війні», «Війні нескінченності» та «Рагнарьок».

 

 

Дедпул 3 знаменує собою першу появу титульного антигероя або Росомахи в рамках поточної MCU, що стало можливим тільки після того, як Disney викупила Fox. Декілька проектів MCU дражнили мутантів загалом і Людей Ікс зокрема з початку четвертої фази Marvel, а Патрік Стюарт навіть з’явився як версія професора Ікс у «Докторі Стенджі в мультивсесвіті божевілля».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *