У Дніпрі поліцейські затримали озброєну злочинну групу злодіїв

Під час затримання підозрювані мали при собі вогнепальну зброю, боєприпаси та велику кількість ключів та інструментів для злому.

Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області.

26 листопада поліцейські отримали інформацію, що група злочинців проникла у приватний будинок та скоїла крадіжку цінного майна у Шевченківському районі міста. Злодії з викраденим втекли, проте були затримані правоохоронцями поблизу місця скоєння злочину.

Співробітники управління карного розшуку та поліцейські відділення поліції №3 Дніпровського районного управління поліції затримали двох фігурантів у віці 30 та 43 років. При собі у затриманих була вогнепальна зброя та граната – РГН.

Під час обшуків в автомобілях та місцях проживання чоловіків поліцейські виявили прикраси, телефони, банківські картки, велику кількість ключів, спеціальні інструменти для злому та інші речові докази, які б підтверджували причетність осіб до злочинів.

Двоє чоловіків поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до низки аналогічних крадіжок із житла мешканців Дніпра. Слідчі вже повідомили затриманих про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах військового чи надзвичайного стану) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування продовжується.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *