Вчителі Кам’янського – найкращі! Фото

У Кам’янському розпочалися святкування на честь Дня працівника освіти.
У великій залі будівлі Нової сцени театру імені Лесі Українки (колишній ПК ім. Горького) відбулися урочисті збори на честь свята – Дня вчителя.

зал

Гостем педагогів став мер Кам’янського Андрій Білоусов. У своєму виступі він подякував учителям міста за їхню працю. Незважаючи на всі складнощі останнього часу – спочатку карантин, а потім війну – педагогічні працівники не просто дають знання юним кам’янчанам, а й навчають справжньому патріотизму, віру в нашу обов’язкову перемогу. Також Білоусов зазначив, що педагоги нашого міста показали себе як справжні патріоти – їхня масова волонтерська діяльність на допомогу армії наближає перемогу України в нинішній війні. І, звичайно, велике спасибі нашим педагогам за те, що багато їхніх вихованців займають перші місця у всеукраїнських конкурсах, а це доводить, що кам’янські вчителі – справді найкращі, наголосив мер.
Під оплески переповненої зали міський голова вручив нагороди найкращим педагогам Кам’янського, причому відзначено цілі колективи і за відмінні результати, і за допомогу Україні під час війни.

награды 1

награды 2

 

– Наші вчителі – найкращі, і величезне їм дякую за все – і за професіоналізм, і за людяність, і за справжній патріотизм! – зазначив Андрій Білоусов.

концерт

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *