Кам’янське готується до зими

Як ми повідомляли, під час засідання міського штабу з підготовки до зими йшлося про гідровипробування комунікацій щодо подачі тепла.

Під час таких випробувань у кількох місцях відбулися пориви тепломереж, що допомогло виявити «слабкі місця» у цих комунікаціях: краще, коли пориви відбудуться під час випробувань у теплу пору року, аніж якщо «рвоне» під час морозів, при повному навантаженні мереж.

Один із таких поривів стався проспектом Шевченка, навпроти будівлі міськради. Це місцево є «проблемним» ще з часів СРСР – на перехресті вулиці Медичної та колишньої Сировця (нині – проспект Шевченка) пориви відбуваються постійно, іноді навіть не під час гідровипробувань, а у розпал опалювального сезону.

На сьогоднішній день порив магістралі усунено, а місце розкопок заасфальтовано та приведено до ладу, про що свідчить фото, зроблене нашим кореспондентом. Залишається тільки сподіватися, що взимку у Кам’янському не буде проблем із газом для опалення, і відремонтовані магістралі донесуть теплоносій у кожну оселю та установу нашого міста. Щоб не довелося шукати буржуйки, про які ми розповідали сьогодні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *