Кам’янське втратило бійця

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

“24 березня 2022 року під час участі у бойових діях, спрямованих на забезпечення заходів з національної безпеки, оборони, відсічі й стримування збройної агресії поблизу смт. Верхньоторецьке, Ясинувацького району Донецької області загинув солдат Рашевський Анатолій Анатолійович.

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника, поділяючи тяжкий біль утрати.

Анатолій Рашевський народився 30 грудня 1975 року в Дніпродзержинську. У 1994 році закінчив ПТУ 22. Тривалий час працював на Метизі. Був учасником АТО/ООС. З перших днів повномасштабної війни боронив незалежну Україну. У нього залишилася син, мати, сестра.
Війна – жорстока і безжальна, й на превеликий жаль, родичі не завжди можуть провести в останній шлях свою рідну людину, а громада – належним чином віддати шану полеглим в бою Героям.
Факт смерті Анатолія Рашевського встановлений рішенням Баглійського районного суду від 08 вересня та через непереборні обставини поховати Героя не має можливості.
Ми пам’ятаємо кожного, хто віддав за наше мирне українське небо найцінніше – своє життя.
Доземний уклін воїну-захиснику!

Вічна пам’ять і слава Герою!” – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *