Романтика і жахи в одному кадрі: на екрани вийде фільм з Тімоті Шаламе у ролі канібала

З’явився трейлер нового фільму з Тімоті Шаламе у головній ролі. Молодий зірковий актор знову об’єднався з режисером Лукою Гауданьїно, щоб зіграти роль канібала у незвичному роуд-муві “Цілком та повністю” (“Bones And All”).

У фільмі Шаламе возз’єднується з режисером стрічки оскароносного “Назви мене своїм ім’ям”, завдяки зйомкам в якому Шаламе став відомим та був номінований на низку нагород.

Стрічка “Цілком та повністю” заснована на книзі Bones And All Камілли Де Анжеліс. У синопсисі фільму зазначено:

“Між молодою жінкою, що перебуває на маргінесі суспільства, і безправним бродягою розквітає кохання, коли вони вирушають у 3000-мильну одіссею бездоріжжям Америки. Однак, попри всі їхні зусилля, усі дороги ведуть до їхнього жахливого минулого та остаточної боротьби, яка визначить, чи зможе їхня любов пережити їхні розбіжності”.

Прем’єра фільму відбулася на цьогорічному Венеціанському кінофестивалі на початку цього місяця, де актриса Тейлор Рассел, яка виконує роль головної героїні фільму, отримала нагороду за найкращу жіночу роль.

“Цілком та повністю” планують показати на Лондонському кінофестивалі наступного місяця, а прем’єра в кінотеатрах запланована на 25 листопада.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *