Зґвалтування у Кам’янському: подробиці

Як ми вже писали, 27 вересня у Кам’янському чоловік зґвалтував 8-річну дівчинку. Подробиці повідомили у Кам’янському районному управлінні поліції.

За зґвалтування неповнолітньої дівчинки поліцейські Кам’янського затримали місцевого мешканця. На пошуки та затримання зловмисника було задіяно максимальну кількість особового складу Кам’янського районного управління поліції, співробітників Управління карного розшуку ГУНП та інших підрозділів поліції. Злочин стався 27 вересня близько 11.40. Попередньо встановлено, що 8-річна дівчинка зі своїм 7-річним братом поверталися додому зі школи. Разом із ними до під’їзду зайшов невідомий чоловік, який назвався лікарем. Коли діти відчинили свою квартиру, він увійшов разом з ними до приміщення. Переконавшись, що дорослих у квартирі немає, чоловік залишив хлопчика в одній кімнаті, а в іншій зґвалтував дівчинку. Після скоєння злочину нападник втік.

Завдяки злагодженим діям поліцейських та прокуратури правоохоронцям вдалося вийти на слід ґвалтівника. Ним виявився 36-річний місцевий житель, неодноразово судимий за розбещення неповнолітніх, який у серпні лише вийшов із місць позбавлення волі. Також за місцем проживання у підозрюваного правоохоронці провели обшук та вилучили гранату Ф-1 із запалом. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На підставі зібраної доказової бази, за наслідками численних слідчих дій та експертиз, 30 вересня за погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 6 ст. 152 (згвалтування) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *