Першість Кам’янського – ігри під дощем

2 жовтня відбулися чергові матчі осінньої першості Кам’янського з футболу. Зустрічі проходили на стадіоні 18-ї школи на Черемушкпх

У першому матчі «Атлетик» без особливих зусиль розібрався з «ПМГУ» – 9:0.

Другий матч між «АФК» та «Газовиком» проходив під зливою. Це був принциповий матч – влітку “Газовик” обіграв “Академію” у фіналі літнього кубка, потім ця команда виграла Кубок Незалежності і стала літнім чемпіоном Кам’янського.

В осінньому чемпіонаті міста команда виступає поки що невдало, але все ж таки ніхто не скидає її потенціал, тому сьогоднішня зустріч з «АФК» очікувалася з особливим інтересом.

Матч проходив під дощем, і на самому початку зустрічі успіх посміхнувся «академікам» – вже на перших хвилинах вони відкрили рахунок. Після цього гра не просто вирівнялася – «газовики» більше контролювали м’яч та мали перевагу

. У середині першого тайму «Газовику» зовсім не пощастило – за грубу гру проти воротаря «Академії» суддя видалив їхнього гравця, проте «газовики» атакували більше, і лише вдала гра голкіпера «академіків» допомогла втримати рахунок. Підсумок зустрічі – 1:0 на користь АФК.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *