Гороскоп на 3 жовтня 2022 року

Овен

Сьогодні для Овнів стають актуальними питання щодо акціонування, кредитування, оподаткування, поділу майна. Атмосфера цієї доби мобілізує вас на подолання фінансових та ділових труднощів. Можливо, від вас вимагатимуть повернення боргу або оплати будь-яких послуг.

Щоб навести лад у фінансових справах або в бізнесі, наберіться терпіння, не давайте занадто багато волі емоціям. Уникайте фінансових та майнових конфліктів. Це невдалий час для покупок та вкладення коштів.

Телець

Всі непорозуміння, що виникають, улагоджуйте відразу. В іншому випадку навіть нешкідлива сварка протягом дня може перерости в конфлікт. Не давайте своєму постійному партнеру приводу для ревнощів, заздрості, підозр: його реакція на вашу поведінку може виявитися надто бурхливою.

До того ж позитивні зміни у вашій любовній та творчій біографії вже близько. У діловому житті багатьох Тельців сьогодні можливе загострення конкуренції, під час якої суперники майстерно гратимуть на ваших слабких місцях.

Близнюки

Займаючись рутиною, дотримуйтесь правил техніки безпеки. Працюючи на совість, уникайте додаткової складної роботи: фізичні та емоційні навантаження сьогодні шкідливі для здоров’я Близнюків.

Не піддавайтеся емоційним імпульсам (дратівливості, гніву), вони можуть стати першопричиною травмонебезпечної ситуації. Сьогодні не найкращий час для лікувальних маніпуляцій, звертайтеся до лікаря лише у невідкладних критичних випадках. Не конфліктуйте із колегами. Будьте обережнішими, контактуючи з домашніми тваринами.

Рак

Сьогодні всі Раки багаті на фізичну та психічну енергію. Загострюються ваші чуттєві інстинкти, знаходять вдале застосування ділові завдатки. Залежно від обставин ви зможете яскраво проявити себе у бізнесі чи творчості, у колективних справах чи в облаштуванні любовного життя.

В цей час не виключені конфлікти з людьми, яких ви вважаєте друзями. Розбіжності з ними можуть мати діловий, фінансовий чи суто особистий характер. Зайняти правильну позицію у суперечці вам допоможе здоровий глузд.

Лев

Виконання бажань Левів сьогодні є проблематичним. При спробі втілити свої задуми в життя, ви можете зіткнутися з серйозними перешкодами. Це день, коли проблеми не надихають, а дратують. Однак ви, швидше за все, відчайдушно захищатимете свою сім’ю або справу свого життя.

Можливо, ви станете різко реагувати на образи та події, що перешкоджають реалізації ваших планів. Уникайте гніву, імпульсивності, ревнощів та інших негативних емоцій: під їх впливом ви ризикуєте зробити необачний вчинок.

Діва

Цей день є сприятливим для розвитку бізнесу, у тому числі за кордоном. Але для отримання додаткового прибутку доведеться докласти чималих зусиль. У багатьох Дів можуть виникнути тертя із зарубіжними партнерами, конфлікти з віддаленою клієнтурою, фінансові та юридичні проблеми.

Сьогодні не виключені суперечки з близькими рідними. Дорогою є ризик зіткнутися з технічними труднощами. Найкращий результат дадуть терпіння, енергія, наполегливість. Перебуваючи за кермом, дотримуйтесь правил руху, інакше вас можуть оштрафувати.

Терези

Стан бізнесу або матеріальних справ сьогодні може вселяти занепокоєння багатьом Терезам. Не залишайте поза увагою неприємні сигнали у цій сфері. Під впливом зовнішніх обставин вам доведеться стати скрупульознішими і практичнішими.

Може стати необхідним повернення боргу чи термінова зміна загальної фінансової політики. Не виключені суперечки із представниками банківської структури, страхової організації, податкової інспекції. Не рекомендується робити покупки, змінювати умови кредитування, позичати гроші.

Скорпіон

Не намагайтеся стати повноправним лідером та взяти всю ініціативу на себе. Якщо ваша активність стане надмірною, оточуючі можуть розцінити її як тиск. Конкурентну боротьбу ведіть за правилами, інакше вона перетвориться на війну.

В інтимному житті не ставте на перше місце власні звички та потреби, враховуйте смаки та настрої партнера. Скорпіони сьогодні мають невдалий момент для нових спільних починань. Між вами та постійними союзниками, можливо, ще не зжито деяких принципових розбіжностей.

Стрілець

Сьогодні велика сила інерції. Ви можете довго розгойдуватися перед тим, як почати щось, але вам буде важко припинити роботу, якщо вона вас вже захопила. Найбільш працьовиті Стрільці можуть зважитися на понаднормову працю для додаткового заробітку (або заради нематеріальних благ).

У цей час рекомендується бути обережнішими у користуванні інструментами, технікою, ліками. Має сенс відмовитися від хворобливих лікувальних процедур та перенести на іншу дату хірургічне втручання.

Козоріг

Небеса посилюють вашу практичність і дарують енергію для втілення задуманого. Якщо ви наполегливо працюєте задля досягнення матеріальних благ, підійдіть до завдання, що стоїть перед вами, нестандартно і творчо.

Сьогодні непоганий час для розвитку бізнесу (особливо для тих Козорогів, які планують перевести його на новий щабель). У спілкуванні з членами сім’ї, включаючи дітей, не соромтеся використовувати фінансовий аргумент. В особистому житті приділіть більше уваги любовним стосункам.

Водолій

Цього дня зірки радять усім Водоліям добре подумати, перш ніж вмикатися в роботу. Ви не здатні працювати напівсили, але це не гарантує вам стовідсоткового успіху. Незважаючи на працю, вкладену у вирішення того чи іншого завдання, вас може засмутити отриманий результат.

Сьогодні не варто займатися фінансовими та побутовими експериментами, сваритися з батьками та начальством. Не демонструйте показну перевагу, якщо не можете підкріпити свої заявки та обіцянки конкретною справою.

Риби

День вдалий для поглибленої інтенсивної роботи, ефективний для діяльності в команді. При цьому ніхто не змушує вас працювати проти власної волі та ставити рекорди витривалості. Риби, які не налаштовані працювати в поті чола, легко зможуть перекласти основне навантаження на плечі помічників.

Якщо сьогодні у вас виникнуть непорозуміння під час спілкування з іноземцями та приїжджими, постарайтеся дипломатично їх згладити. В іншому випадку конфлікт матиме продовження, а в майбутньому поставить вас у незручне становище.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *