5 “специфічних” магазинів Кам’янського (фото)

У нашому місті вистачає найрізноманітніших магазинів, як невеликих приватних, так і тих, що входять у великі всеукраїнські мережі. Але навіть серед цієї величезної кількості можна відзначити магазини, які виділяються або специфічним товаром, або своєю особливою “камерністю”. Перша п’ятірка таких магазинів, на наш погляд, може виглядати так.

«Медова лавка»

медовая

Це невеликий і затишний магазин причаївся на вулиці Пушкінській. Відвідувачів його можна розділити на дві категорії: тих, хто любить мед і тих, хто займається бджільництвом. Перші тут можуть купити мед, прополіс, пергу та маточне молоко, другі – знайти необхідний для їхньої роботи інструмент, інвентар та одяг. Фахівці-бджолярі тут можуть придбати вулики, вощину, рамки, димарі, ножі для роздруковування рамок, найрізноманітніші скребки та інші інструменти про призначення яких тільки можемо здогадуватися.

Садовий центр «Дворик»

дворик

Під вивіскою «Дворик» працює торговий центр, інтернет-магазин та студія ландшафтного дизайну. Сам центр розташований за адресою пр.Гімназійний, д. 33. За більш ніж 20-річний період роботи він здобув повагу у відповідної цільової аудиторії. Без перебільшення можна сказати, що садівники та дачники можуть тут знайти все, що забажається їх душі: саджанці дерев і чагарників (листяних, хвойних, плодових), саджанці кущів троянд насіння, засоби догляду за рослинами, садовий інструмент, добрива та різні супутні товари ( чохли для укриття рослин, вазони, урни, підставки та підвіси, ґрунти, торфосуміші, кору тощо). І навіть якщо потрібного вам товару немає, його можна замовити.

Секс-Шоп «Клубничка»

клубничка

Цей магазин розташований у будинку №4 на вулиці Широка. Як відомо, цей магазин надає товар для дуже специфічної категорії городян, які хочуть урізноманітнити своє інтимне життя і не бояться експериментів у сексі. Судячи з відгуків покупців цього магазину, його асортимент повністю задовольнив їхні потреби. До речі, цей магазин входить до всеукраїнської мережі інтим-магазинів з такою самою назвою. Примітно, що на сайті мережі є банер, що вказує куди слід йти російському кораблю. А ці хлопці розуміються на цьому питанні.

«Багетка»

багетка

Цей спеціалізований магазин, розташований за адресою пр. Тараса Шевченка, д. 20, справжня знахідка для всіх рукоділок. Не дивлячись на його невеликі розміри, тут своїм клієнтам пропонують досить широкий асортимент швейної фурнітури, мережив, тасьми, хутра, ниток, бісеру. Як жартують його постійні покупці, тут можна знайти все від голочки до кнопочки. А ще тут є запчастини на швейні машинки, різноманітні набори для творчості, рамки для фотографій та багато іншого. Навіть якщо ти сам не любитель вишивки і береш голку в руки тільки в разі нагальної потреби, просто зайти і подивитися на наявний товар і то цікаво.

«Пес Барбос» 

пес

Зоомагазинів у нашому місті досить багато, але ПесБарбос, розташований за адресою вул. Медична, д. 4, однаково виглядає на їхньої тлі виграшніше. У тому числі й візуально. Зовнішнє оформлення магазину привертає увагу всіх, хто проходить і проїжджає повз. Магазин відкрився в 2008 році і досить швидко обзавівся постійними клієнтами, які приходили сюди за найрізноманітнішими товарами для своїх чотирилапих улюбленців: кормами, клітинами, одягом, косметикою, ліками та іграшками. Асортимент магазину настільки великий, що за покупками до нього приїжджають навіть з інших населених пунктів області, зокрема з Дніпра, про що свідчать відгуки на сторінці магазину Googlemaps. Також відвідувачі магазину здебільшого відзначають високу кваліфікацію та чуйність персоналу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *