Кам’янчанка отримала подяку від Благодійного фонду Сергія Притули

Про це голова профспілкової організації “Освятяни Придніпров’я” Лариса Долина написала у соцмережах.

“Волонтерський центр “Павутинка” та дітей-волонтерів Кам’янського нагороджено подяками Благодійного фонду Сергія Притули.

Незадовго до Дня вчителя мала честь отримати подяки і сувенірні листівки від Блгодійного фонду Сергія Притули з нагоди нагородження волонтерського центру “Павутинка” БФ “Ми з Кам’янського” та дітей-волонтерів, які працюють в Центрі протягом війни. В Павутинці найбільша кількість учнів від 6 до 16 років, які долучилися до плетіння сіток і виготовлення маскувальних костюмів “кікімор”. Серед них, як кам’янчани, так і діти з внутрішньо переміщених сімей. Щиро дякуємо директору фонду Ганні Гвоздяр, особисто пану Сергію, які підтримують не тільки дітей, що донатять, а й тих, які працюють за верстатами й дома: розпускають мішковину, ріжуть полоски на сітки, допомагають батькам красити тканину, виготовляти основи для сіток, тощо. Не забувають діти й про малюнки, які вкладають в свої вироби і відправляють на фронт.
Подяки й листівки для кам’янчан вручила Марія Писаренко, прес-секретар Благодійного фонду Сергія Притули.
В подальшому був проведений захід, на який ми запросили всіх дітей і їх батьків, дорослих волонтерів “Павутинки”, меценатів.
Вручення нагород дітям відбулося на базі міської бібліотеки за участю Світлани Терейковської, знаного волонтера-педагога, яка у свій час працювала в міській гімназії # 39, а зараз мешкає в Києві. Є автором трьох книг про Майдан. Більше про захід, дітей, які наближають нас до Перемоги, нашу гостю в наступному пості”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *