У Дніпрі затримали злочинне угруповання

У Дніпрі поліцейські затримали озброєну злочинну групу за підозрою у розбійному нападі на чоловіка.
Троє жителів Харківської області організували розбійний напад та забрали у потерпілого сумку з грошима у сумі 350 тисяч доларів США. Про це ми писали у матеріал “У Дніпрі чоловік із сумкою Glovo вчинив стрілянину на вулиці”.
Злочин стався 20 вересня близько опівдня по вулиці Героїв Крут у Соборному районі Дніпра. Один з нападників у формі працівника служби доставки вистрелив у бік потерпілого та забрав гроші. З місця нападу зловмисники втекли на автомобілі, який поліцейські виявили того ж дня в місті. Після цього вони виїхали з міста.
До розкриття злочину поліцейські Дніпропетровської області долучили правоохоронців ще трьох областей. Завдяки спільній роботі їм вдалося встановити маршрут нападників та затримати всіх фігурантів озброєного розбійного нападу. Це троє чоловіків віком 26, 27 і 33 роки, які після скоєння злочину стали переховувались у Київській, Закарпатській та Харківській областях. Поліцейські провели обшуки за місцями їх проживання та тимчасових помешкань. В результаті була вилучена частина викрадених грошей, зброя, корпуси гранат РГД, Ф-1, запали УЗРГМ, патрони, чорнові записи, а також інші речові докази, які підтверджують причетність фігурантів до нападу. Також виявлені номерні знаки від автомобіля, на якому чоловіки тікали з місця злочину та які використовували для прикриття.
Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 187 (розбій), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та повідомили всім фігурантам про підозру. Суд обрав затриманим запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Триває досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *