Гороскоп на 4 жовтня 2022 року

Овен

Ранок буде напруженим, якщо під загрозою знаходиться ваш бізнес (або не в порядку ваші фінансові, майнові, сімейні відносини). Імпульсивність, властиву Овнам, сьогодні варто замінити наполегливістю, інакше справу буде важко довести до кінця.

На вечір не варто призначати підписання документів та важливі зустрічі. Їх результат може стати негативним через обман, запізнення, нерозуміння, відсутність необхідних людей, помилки у документах чи хибні вісті. Правду і вигадку вам доведеться розрізняти інтуїтивно.

Телець

На початку дня контролюйте свої почуття (особливо злість і ревнощі), інакше вам не уникнути емоційного струсу. Впертість, властива Тельцям, сьогодні може спонукати вас до сварки з партнером. Не поступайтеся тиску ззовні, не реагуйте на чужі агресивні випади.

Увечері не будьте надто сентиментальними. Не поспішайте з висновками у таких сферах, як кохання, фінансові відносини, виховання дітей, лікування, творчість. Є ризик зробити помилку під впливом хибної інформації, стати жертвою обману чи шахрайства.

Близнюки

На цей день не варто призначати відповідальні заходи та нові починання. У першій половині доби не бажані ризиковані фінансові маніпуляції. Найбільш складним періодом доби стане друга половина дня.

Ближче до вечора супутниками Близнюків можуть стати сонливість, неуважність, неадекватне сприйняття дійсності. Не виключено, що сьогодні поряд із вами з’являться ненадійні, нечесні люди. У цей час не варто планувати справи, ділитися секретами, зловживати алкоголем та ліками.

Рак

На початку дня у Раків з’являється можливість одним ударом завершити розпочате. Намагайтеся довести задуману справу до переможного фіналу. Сьогодні для досягнення успіху буде особливо важлива матеріальна зацікавленість.

Другу половину доби можна сміливо присвячувати листуванню, обміну думками, емоційним виливам, подорожі просторами Інтернету, мріям та фантазіям. У ході приємного поверхневого спілкування не розслабляйтеся, не видавайте випадковим співрозмовникам своїх таємниць.

Лев

Ранок — найкращий час для активних дій. Однак для багатьох представників знаку Лев він загрожує діловими провалами, конфліктами, емоційною та фізичною перенапругою, грошовими втратами. Не розслабляйтесь, будьте сьогодні у тонусі.

Можливо, шеф вимагатиме від вас терміново скласти звіт чи закінчити важливий проект. Вечір допоможе вам змінити обстановку (наприклад, насолодитися віртуальним спілкуванням). В цей час не варто беззастережно довіряти новим друзям, особливо якщо вони дають вам фінансові поради.

Діва

Важливі справи завершуйте до полудня, незважаючи на перешкоди. У другій половині доби відмовтеся від нових починань. Якщо це неможливо, зведіть активні дії до мінімуму (не давайте обіцянок, не ухвалюйте важливих рішень).

Не женіться за легкими грошима, не довіряйте сумнівним особам. Вас можуть залучити до країни мрій або перевірити моральну стійкість. Сьогодні багато Дів ризикують зробити помилку, перебуваючи під впливом любовних чарів, алкогольного дурману чи іншої витонченої спокуси.

Терези

Невідкладним фінансовим справам присвячуйте першу половину дня. Увечері пошуки вигоди зміняться потребою у спілкуванні, флірті, обміні новинами, розгадуванні секретів. Посилиться ваша комунікабельність, стануть більш витонченими та різноманітними запити.

Можливе поновлення листування з віддаленим кореспондентом. Звістка здалеку може виявитися хибною або дивною. У багатьох Терезів сьогодні не виключені проблеми зі здоров’ям. Пізно ввечері не варто вирушати в далеку дорогу (особливо якщо це авіапереліт).

Скорпіон

Якщо вранці стосунки з людьми не ладнаються, не поспішайте з висновками. Можливо, у цьому винні ви самі. В цей час варто акуратніше поводитися і з технікою, і з людською психікою. Стережіться травм і не створюйте навколо себе конфліктних ситуацій.

У другій половині доби всім Скорпіонам буде корисно відволіктися, розвіятися, виговоритися. Можна змінити обстановку, коло спілкування чи кут зору на світ. Однак ніщо (включаючи знайомства, новини та флірт) сьогодні не варто сприймати всерйоз.

Стрілець

Ранок створює Стрільцям умови для роботи, але не гарантує ідеального результату. У цей час можна покінчити з набридлою справою. У другій половині дня ситуація зміниться, проте не всі зміни виявляться на вашу користь.

Поведінка оточуючих вас людей може стати дивною, нечесною, кумедною, інтригуючою. Сьогодні не варто йти на поступки, підписувати документи, укладати шлюбний чи діловий союз, виступати у ролі посередника чи консультанта. Вибратися із пастки вам допоможе нестандартний прийом.

Козоріг

Найбільшого ефекту від своїх дій Козороги отримають у першій половині доби. Сьогодні ви будете діловиті та наполегливі. У середині дня не впирайтеся в бажанні продовжувати розпочате. Не дивуйтеся розкиданості своїх інтересів та частій зміни настроїв.

Придивіться до мінливої ​​обстановки і спробуйте підлаштуватися під неї. Увечері не захоплюйтеся підрахунками, відповідальними справами та роботою, яка потребує ювелірної точності. Поспілкуйтеся з оточуючими або шукайте додаткову інформацію.

Водолій

Вранці не чекайте поблажок і будьте готові зробити все, що від вас залежить. Нехай ви не досягнете ідеалу, зате дізнаєтесь межу своїх можливостей. Конфлікти та розбіжності в цей час досягнуть критичної точки.

Сьогодні слушний момент для розриву з людьми, які вас дратують, для прощання з роботою, місцем, посадою, які не до вподоби. Другу половину доби присвячуйте заняттям, більш природним та приємним для Водоліїв. Вечір вдалий для творчих фантазій, але не зовсім вдалий для любовних авантюр.

Риби

Сьогодні не покладайтеся на інтуїцію. Зірки дарують Рибам простір для креативної фантазії, але радять бути насторожі в ділових питаннях. Намагайтеся не грати у нечесні ігри. Спробувавши обдурити когось, ви будете обдурені самі.

Уникайте сумнівних цілей та двозначних ситуацій. Не дорікайте партнеру за загадковість, не підозрюйте його в зраді. Можливо, ви теж не відрізняєтеся відвертістю, а своїми вчинками даєте іншим привід засумніватися у вашій надійності.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *