«Летюча цегла» повернулася до Кам’янського

Саме так – «летюча цегла», за аналогією з «летючим голландцем» – можна назвати знак «В’їзд заборонений», розташований на перехресті вулиць Стасова та Криворізької.
Ми не раз писали про незавидну долю цього знака. Він був встановлений ще за часів СРСР, коли рух вулицею Стасова був суворо одностороннім, їхати можна було лише зверху від Більшовицького провулка до Криворізької, рух же вгору заборонявся. Після розвалу СРСР, в епоху «лихих 90-х», деякі водії вирішили, що двосторонній рух Стасова куди як зручніший, і знак таємниче зник. Влада кілька разів намагалася повернути цей знак на місце, і щоразу він зникав із завидною постійністю. Востаннє знак знову було встановлено близько місяця тому, і буквально за кілька днів він знову зник у невідомому напрямку.
І ось минулими вихідними «цегла» знову з’явилася внизу Стасова. Більше того – трохи вище вже чергувала поліцейська машина, щоб нещадно штрафувати тих, хто ігнорує знак. Як довго він протримається – питання, звичайно, цікаве…
Нагадаємо, кілька тижнів тому поліція Кам’янського офіційно нагадала любителям зносити неугодні знаки: розкрадання чи навмисне ушкодження дорожніх знаків карається і адміністративною, і кримінальною відповідальністю. Чи дійде ця інформація до любителів «дорожньої анархії» у Кам’янському?

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *