Рецепт дня: Ситний салат із консервованим тунцем

Як же добре риба поєднується з рисом! У деяких кухнях цей тандем є основою всього раціону. Вважається, що вживання цих продуктів продовжує життя і покращує здоров’я. Тому записуйте рецепт приголомшливої ​​закуски. Розповімо, як приготувати салат із тунцем та рисом за 5 хвилин!

Для приготування цього рисового салату можна використовувати навіть гарнір, що залишився зі вчора. Дуже зручно для ощадливих господинь. Цю страву можна подавати не лише як закуску. Завдяки ситним інгредієнтам салат з рису та тунця може стати повноцінною стравою, якої буде достатньо, щоб вгамувати голод.

Щоб салат з тунця та рису був яскравішим, пропонуємо додати до нього шматочки болгарських перців різних кольорів. Крім того, прикрасити закуску можна не лише кропом, а й петрушкою, кінзою або зеленою цибулею.

Складові
Рис 1 скл., Консервований тунець 150 г, Болгарський перець 1 шт., Консервована кукурудза 150 г, Червона цибуля 1 шт., Майонез 4 ст. л., Кріп 0,5 пуч.

Приготування
Завчасно відваріть рис до готовності.

Злийте розсіл з кукурудзи і тунця, змішайте інгредієнти. Додайте овочі до рису та риби.

Заправте салат майонезом і прикрасьте гілочками кропу.

Для приготування рисового салату з тунцем бажано використовувати консервовану рибу у власному соку. Тоді закуска не буде дуже жирною. Крім того, заправляти страву можна не тільки майонезом, але і сметаною, грецьким йогуртом або спеціальними пряними заправками. Смачного!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *