Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Тонкі млинці з гарбуза

Як тільки в магазинах і на ринках з’являються перші гарбузи, ми відразу купуємо кілька, щоб приготувати ароматний крем-суп чи пишний пиріг. Але це не єдині страви, для яких знадобиться рудий красень. В обов’язковому порядку спечіть млинці з гарбуза. Виходить ситна, яскрава та ароматна несолодка закуска.

Для приготування цих гарбузових млинців знадобиться зовсім небагато борошна. Натомість у складі є кисломолочний сир та твердий сир. Ці інгредієнти роблять закуску дуже апетитною та поживною. Замішуйте нескладне тісто та розігрівайте сковороду! Через 15 хвилин на столі вже красуватиметься стосик ароматних тонких млинців.

Ці млинці з гарбуза на кефірі можна подавати як із начинкою, так і без неї. Як наповнювач підійдуть будь-які інгредієнти на ваш смак. Можна змішати сир із подрібненим часником або тонко нарізати ковбасу або шинку. Крім того, підійде і овочева начинка.

складові
Гарбуз 300 г, Сир 100 г, Кефір 200 мл, Яйце 2 шт., Соняшникова олія 3 ст. л., Сода0,5 ч. л., Пшеничне борошно 150 г, Твердий сир 150 г, Сіль 0,3 ч. л., Сода 0,5 ч. л.

Приготування
Натріть гарбуз на великій тертці, додайте сир, кефір, яйця, сіль, соду, 2 ст. л. соняшникової олії, тертий сир та борошно. Добре перемішайте інгредієнти.

Розігрійте сковороду із 1 ст. л. олії. Поступово викладайте гарбузову суміш тонким шаром. Обсмажуйте на середньому вогні під кришкою з двох сторін.

Тепер, коли залишиться шматочок гарбуза після приготування інших страв, не зволікаючи, приступайте до випікання тонких гарбузових млинців! Закуска виходить такою барвистою, що легко піднімає настрій навіть у найхмарніший осінній день. Страва підійде як для сніданку, так і для перекушування або навіть для легкої вечері. Смачного!

Олена

Recent Posts

До уваги кам’янчан: кількість трамваїв на міських маршрутах буде значно скорочена

Про це повідомляє міський голова Андрій Білоусов. "Шановні мешканці Кам‘янського! Через потребу в зниженні споживання…

8 години ago

До уваги внутрішньо переміщених осіб, що мешкають в Кам’янському

Громадська організація «Правопростір» в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється IREX за підтримки Державного…

9 години ago

Освітяни Кам’янського відправили чергову автівку на фронт

Про це повідомила директор департаменту освіти Наталія Рева. "33 автомобіль від освітян поповнив автопарк ЗСУ…

10 години ago

На Дніпропетровщині у чоловіка вилучили арсенал зброї

Поліцейські Новомосковська вилучили арсенал зброї та боєприпасів у 52-річного місцевого мешканця. У своєму гаражі фігурант…

10 години ago

У Дніпрі хлопець з гвинтівки вистрелив у 39-річного чоловіка: потерпілий помер

11 травня на вулиці Володимира Івасюка посварились сусіди. 17-річний хлопець вистрелив з пневматичної гвинтівки в 39-річного…

11 години ago

Гай Річі готує новий фільм

Режисер Гай Річі зніме фільм Wife and Dog ("Дружина і собака"), який, як і його…

11 години ago