У жителів Дніпропетровщини вилучили боєприпаси

У Новомосковському районі правоохоронці викрили двох односельчан у незаконному зберіганні боєприпасів. Гранати різного типу, запали до них та тротилову шашку вилучили поліцейські під час обшуків.
3 жовтня співробітники кримінальної поліції Новомосковського районного відділу спільно з працівниками СБУ встановили, що місцеві мешканці 31 та 35-ти років зберігають боєприпаси.
За місцем мешкання фігурантів правоохоронці провели санкціоновані обшуки, у ході яких вилучили дві гранати «РГД-5», «Ф-1» та запали до них. Окрім цього, вдома у 31- річного чоловіка правоохоронці виявили тротилову шашку вагою 400 гр. Усе вилучене направили на експертизу.
у новомосковському районі правоохоронці викрили двох односельчан у незаконному зберіганні боєприпасів
За даними фактами слідчими за процесуального керівництва Новомосковської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від трьох до семи років. Слідство триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *