Лідія Таран закрутила роман з ведучим із Кам’янського

Лідію Таран і Руслана Сенічкіна запідозрили у романі після відвертих публікацій шоумена про його ставлення до колеги. У мережі спливли нещодавно світлини, які натякають, що між ведучими дійсно щось є.

Руслан Сенічкін на початку двотисячних працював у Кам’янському на місцевій радіостанції. Із Лідією Таран вони вже давно працюють разом на телеканалі “1+1”. Проте, нещодавно їх запідозрили у романі. Все через одкровення ведучого на честь Дня народження своєї колеги. Ну дуже ніжні дифірамби присвятив популярній білявці шоумен.

У коментарях прихильників навіть здивувалися, адже всі фанати були впевнені, що саме Людмила Барбір є у серці Руслана. При цьому зірки “Сніданку з 1+1” спростовують всі чутки, адже напарниця по студії має власну родину, люблячого чоловіка та дитину.

Лідія Таран і Руслан Сенічкін підігріли чутки про роман

А ось спільні фото зі світських заходів Таран та Сенічкін коментувати не хочуть. У мережі спливли світлини, де зірки стоять обіймаються, а на одній шоумен і взагалі став впритул до колеги.

Пару побачили разом у кіно у 2016-му році. Цікаво, що після таких світлин більше знаменитості намагалися на публіці не світитися.

Та хіба можна приховати ту щирість, яка існує між цими ведучими. Руслан прямим текстом заявив у себе в Інстаграмі про те, що разом з Лідією пропрацював вже понад 12 років. Поділився також архівними світлинами популярної білявки, але за й отримав на горіхи. Екс-дружина Доманського аніяк не думала побачити себе у молоді, майже юні роки. Проте, була вдячна за такі теплі слова. Цікаво, що шоумен розповів ще про те, що саме Таран допомагала йому у всіх телевізійних починаннях та ділилася досвідом. Її зірковий чоловік вважає справжнім мастодонтом нашого шоу-бізнесу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *