“Каметсталь” допомагає відновлювати український залізничний парк

Незважаючи на війну “Каметсталь” продовжує працювати та випускати необхідну для країни продукцію. Про це повідомили на підприємстві.

“Затяжна війна в країні змінює кон’юнктуру ринку металопродукції, проте “Каметсталь” гідно приймає цей виклик і продовжує міцно тримати український СталевийФронт
У прокатному цеху виробничники виготовили 3 164 вагонних осей та 105 локомотивних для вагонобудівних підприємств України. Це вже друга партія осей, яка була вироблена на Каметсталі від початку війни на замовлення вітчизняних споживачів.
Сьогодні така продукція необхідна для відновлення українського залізничного парку, а саме для будівництва вагонів та локомотивів. До того ж є рентабельною, а отже важлива як для підприємства, так і для підтримки економіки держави.
Нагадаємо, вісепрокатний стан на Каметсталі – це єдиний у світі стан, на якому осі виробляють методом поперечно-гвинтової прокатки. У довоєнний час осі Каметсталі поставлялися замовникам з України, Європи та Північної Америки”, – повідомили на “Каметсталі”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *