У Кам’янському затримали торговців зброєю

У Кам’янському за збут та зберігання зброї та боєприпасів поліцейські затримали трьох місцевих мешканців. Двоє підозрюваних незаконно продавали револьвер та патрони, ще один чоловік підозрюється у зберіганні гранати та патронів.

Поліцейські Кам’янського РУП затримали 23-річного чоловіка, який продавав газовий револьвер, перероблений під вогнепальну зброю. Також правоохоронці встановили 46-річного чоловіка, який збував придатні для стрілянини патрони калібру 5,45 мм.

Крім цього, 30 вересня під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання правоохоронці виявили ще 200 набоїв калібру 5,45 мм та два магазини автомата. Також поліцейські Кам’янського РУП провели обшук у квартирі 32-річного місцевого мешканця.

У підозрюваного вилучили гранату РГД-5 із запалом та патрони калібру 5,45 мм. Правоохоронці встановлюють походження зброї та боєприпасів, ймовірних спільників затриманих та покупців.

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою фігуранти повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *