У Кам’янському чоловік крав телефони у містян

У Кам` янському поліцейські затримали 40-річного чоловіка, який заволодів трьома мобільними телефонами

Раніше судимий чоловік обґрунтовано підозрюється у скоєнні трьох злочинів – крадіжки та двох фактів шахрайств з мобільними телефонами.

2 вересня підозрюваний помітив 58-річного чоловіка, який через дощ впав на землю. Нібито допомагаючи йому піднятися, крадій витягнув з кишені у потерпілого мобільний телефон та пішов з місця злочину.

10 вересня підозрюваний зустрів 38-річну знайому, яка похизувалась йому своїм новим телефоном. Роздивляючись гаджет, він дочекався, коли власниця відволіклася, та втік з її майном.

15 вересня біля автовокзалу підозрюваний побачив 38-річного чоловіка, який тримав в руках мобілку. Він підійшовши до незнайомця та розповів, що його телефон розряджений. Потерпілий відгукнувся на прохання терміново зателефонувати і дав йому телефон. Коли гаджет опинився в руках фігуранта, чоловік втік.

4 жовтня за погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного часу) та ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *