На Дніпропетровщині сторож пірнув знайомого ножем прямо на роботі

За завдання тяжких тілесних ушкоджень поліцейські Нікополя затримали 63-річного чоловіка. Під час сварки зловмисник ножем завдав потерпілому кілька поранень у живіт та стегно.

Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області

4 жовтня о 19.30 до Нікопольського РУП від лікарів швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що з тяжкими тілесними ушкодженнями до лікарні було доставлено 50-річного місцевого жителя. Під час слідчих дій поліцейські встановили, що потерпілий прийшов на роботу до свого знайомого, який працював сторожем у складському приміщенні. Під час спілкування чоловіки посварилися і конфлікт переріс у бійку, під час якої зловмисник завдав кілька ударів ножем потерпілому. Нападника затримали на місці злочину в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 63-річний місцевий мешканець.

5 жовтня слідчим за погодженням із окружною прокуратурою зловмиснику оголошено підозру за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (навмисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування продовжується.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *