MamaRika надихнула українців новим треком “Щастя” (відео)

Повернувшись із європейського туру, MamaRika анонсувала нові пісні, які написала у проміжках між благодійними концертами. Одна з них – “Щастя”, яка побачила світ 6 жовтня. У ній співачка співає про дитинство, батьківську хату та рідну землю. Виконавиця сподівається, що її робота додасть українцям віри та сил, нагадає про найголовніше у цей важкий час.

“Всі ми родом з дитинства… І коли болить душа, подумки повертаємось до рідної хати, де трава була така висока, а мамині обійми ховали від всіх бід…Зараз ми розкидані по світу, але тільки на рідній землі дихаємо вільно, бо тут наше щастя”, – написала виконавиця в Instagram.

“Щастя” – пісня, яка повертає у найкращі миті нашого життя, у найтепліші куточки пам’яті, повертає додому…В країну дитинства, де хочеться заховатися від всіх і знову стати маленьким”, – додала MamaRika.

Слухачі подякували співачці за пісню, в якій є душа, та за чуттєве виконання.

“Такі пісні не дають впасти. Нехай ніколи не гаснуть зорі!”, “Дуже чуттєва, душевна пісня. Тримайся, моя країна! Перемога вже близько”, “Дякую за хвилююче виконання та вкладання душі в пісню”, “Можливо нам бракує пісень про “тачки” і “бабки”, але хіба нам цього потрібно? Ось воно щастя – бути частиною народу, який пише такі пісні, що допомагають зрозуміти ким ми є! Безперечно, MamaRika має займати свою важливу нішу в українській музичній сім’ї!”, – пишуть користувачі мережі під відео.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *