Житель Дніпропетровщини продавав зброю

Поліція Синельникове затримала чоловіка за збут зброї та боєприпасів. 30-річного криворіжця викрили поліцейські карного розшуку під час збуту декількох гранатометів, гранат типу «Ф-1» з запалами та патронів калібру 5,45 мм.

Злочинну діяльність фігуранта задокументували 6 жовтня оперативники та слідчі Синельниківського районного управління поліції спільно з працівниками УСБУ м. Павлоград, під процесуальним керівництвом Синельниківської окружної прокуратури, на трасі неподалік від одного із селищ Кам`янського району.

Як встановили правоохоронці, незаконний «бізнес» організував 30-річний мешканець Кривого Рогу. За більш ніж 100 тисяч гривень чоловік збув чотири гранатомети «РПГ-22», один гранатомет «РГШ-2», патрони калібру 5,45 мм в кількості 4 320, три гранати «Ф-1» та запали до них.

поліція синельникове затримала чоловіка за збут зброї та боєприпасів

Все вилучене направили на проведення експертизи. Наразі чоловіку повідомили про підозру в зберіганні та збуті вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин та пристроїв без передбаченого законом дозволу відповідно до ст. 263 Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

На теперішній час правоохоронцями проводяться заходи на встановлення інших причетних осіб та документування їх злочинної діяльності.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *