У Дніпрі затримали підозрюваних у розбійному нападі

Поліція Дніпра затримала групу злочинців за підозрою у розбійному нападі та нанесені тяжких тілесних ушкоджень двом чоловікам. Після скоєння злочинів фігуранти виїхали з міста та переховувались в Полтавській області.

Злочин стався 2 жовтня по вулиці Марії Раскової в Чечелівському районі міста. Як з’ясували правоохоронці, на вулиці біля одного з будинків виник конфлікт між двома підозрюваними та двома мешканцями іншої області. Під час з’ясування стосунків, злочинці нанесли тілесні ушкодження 31- та 39-річному потерпілим, після чого заволодівши їх майном втекли з місця злочину. Одного з потерпілих з тілесними ушкодженнями лікарі госпіталізували до міської лікарні, де 31-річний чоловік помер.

Працівники відділення поліції № 6 Дніпровського районного управління поліції встановили маршрут злочинців та затримали їх. Ними виявилися двоє мешканців Донецької області 30-ти і 31-го року. Правоохоронці затримали чоловіків в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

7 жовтня слідчі відділення поліції повідомили двом затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 (розбій) та одному з фігурантів за ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *