На Дніпропетровщині у чоловіків вилучили зброю та боєприпаси

У Кривому Розі правоохоронці викрили чоловіка у незаконному зберіганні боєприпасів та зброї. Під час обшуку поліцейські вилучили близько 680 набоїв різного калібру, корпус у гранат Ф-1, гвинтівку та затвор до неї.

Під час проведення слідчих заходів правоохоронці відділення поліції №5 Криворізького РУП встановили, що 46-річний місцевий мешканець викопує та зберігає боєприпаси.

7 жовтня на території Тернівського району поліцейські провели обшук за місцем проживання фігуранта, під час якого у домоволодінні та в прибудованому приміщенні виявили та вилучили: патрони різного калібру в кількості 680 штук, гвинтівку, затвор до гвинтівки зі спусковим механізмом, корпус до гранати Ф-1 і багнет – чим.

Усі вилучене направили на експертизу. Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у скоєнні цього кримінального правопорушення. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *